Wolumen spory, widać jeden z głównych wychodzi w okolicach 20 gr. Aby wyjść do końca cena musi spaść, jednocześnie niżej przeparkowuje co powoduje wrażenie popytu. Może tak sobie spokojnie handlować do ~10 gr. Zawsze ktoś się podłączy na jakimś poziomie, ale ostatecznie wychodzący i tak sporo straci...
pozostaje pytanie dlaczego chce stracić....musiał sporo podbić coby jeszcze tym chłamem się ktoś zainteresował,a teraz już się poci i oddaje niżej i niżej
Bo inaczej by nie wyszedł. To książkowy przykład. I ja wiem i Ty, i wielu wyszło razem, ale wielu też kupowalo, a tak po prostu straci mniej. Zauważ, że sporo gawiedzi liczyło, że spółka się wyliże. Pytanie co z innymi posiadającymi akcje. Tego się nie da sprzedać.. Pamiętacie Mężydło na IPODS? Też tak wychodziła, ale bez lekcji położyła spółkę na grosze, potem już było tylko gorzej..
10 gr. raczej tym razem pęknie, Ja tak szarpnę 100 K za 11-9 gr. licząc, że za 13-15 oddam... mam z czego tracić bo zysk całkiem pokaźny. Co do upadłości, czy formalnie czy nie, w spółce nie ma pieniędzy, ani perspektyw, a utrzymywanie latami na NC jest bez sensu. Innymi słowy tu muszą pojawić się pojedyncze grosze. Jest tylko kwestia czy za dzień, tydzień, a może m-c..
Owszem, ale ciężko będzie już podnieść spółkę znacząco. Za duży FF się robi. Póki co strach brać. Realna wartość na dziś to może ~8 gr./kwit. Koło 10-ciu zacznie się większy ruch, zobaczymy jeszcze co przyniosą bieżące komunikaty. Piach tu to i tak kwestia czasu i ktoś z akcjami jednak zostanie