• Kreatywna księgowość Redanu Autor: ~alex [46.23.66.*]
    Na wyniki to raczej nie ma co zwracać uwagi. Wiśniewski od początku prowadzi kreatywną księgowość.
    Gdy było trzeba to wyniki były dobre, jak Cacek był akcjonariuszem to wyniki były bardzo dobre a gdy wyszedł to nagle z dnia na dzień się pogorszyły. Pozostałe spółki z branży mają dobre wyniki i na to trzeba patrzeć.
    Dobrze by było znaleźć dowody na działalność Wśniewskiego na szkodę spółki, może by dotrzeć do poprzedniego prezesa Kulawińskiego.
    Gdyby nasze porozumienie się zawiązało i osiągnęło odpowiednią ilość akcji to można wprowadzić naszego człowieka do Rady Nadzorczej.
    Tutaj jest aktualny akcjonariat Redanu http://stooq.pl/q/h/?s=rdn
    Bardzo ważne jest aby zablokować zniesienie dematerializacji akcji na NWZA bo akcje w formie papierowej oznaczają koniec notowań Redana na GPW a kurs będzie ustalany nie wiadomo przez kogo pewnie przez Wiśniewskiego.

• Re: Kreatywna księgowość Redanu Autor: ~jaco [80.238.80.*]
    I zznów powtarzam . alex i inni masz akcje wipszcie sie na tą liste-podajcie ilość akcji i nic po za tym..Jest szansa by stworzyc jednolity front.
  • Do jaco Autor: ~alex [46.23.66.*]
    Ja już wpisałem swoje akcje na tamtym wątku.
    Myślę, że będzie lepiej jeśli udostępnisz jakiś swój e-mail i tam każdy kto będzie chciał przystąpić do Porozumienia zgłosi ile akcji Redanu posiada bo w tej chwili to jest bałagan i nigdy nie dojdziesz na ile akcji można liczyć.
  • Re: Kreatywna księgowość Redanu Autor: ~FBI [31.183.82.*]

Były prezes pewnie jest powiązany z Monnari - spółka z tego samego województwa co Redan
    http://www.monitorfirm.pl/Piotr-Tomasz-Kulawinski
    Moim zdaniem małe szanse na namowę byłego członka zarządu na spór, co miałby uzyskać ?
    Chyba, że jest akcjonariuszem ?

[x]
REDAN 0,00% 0,05 2025-05-02 11:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.