• nie sprzedawać Autor: ~ja [212.160.172.*]
    trzeba troszkeprzeczekać. niech opadnie kurz. jutro raport. Przecież nikt nie powiedział, że zatrzymanie Wajdy ma jakikolwiek związek z WASKO. Gdyby tak było to pewnei ktoś jeszcze z WASKO by poleciał.
  • Re: nie sprzedawać Autor: ~Jur [31.2.72.*]
    Pytanie: W ramach szukania dowodów na Pana W. CBA robi wjazd do siedziby spółki Wasko. Kurs spółki na giełdzie:
    a) rośnie
    b) spada
    c) pozostaje bez zmian.

• Re: nie sprzedawać Autor: ~ja [212.160.172.*]
    ale czy CBA zrobiło ten wjazd do siedziby WASKO?
  • Re: nie sprzedawać Autor: ~robak [159.205.190.*]
    żona prezia ma wystrój wnętrz, a skoro zatrzymano współwłaściciela Nowy Styl to możliwe tu jakieś powiązania
    Oczywiście masz racje, CBA nie zrobiło wjazdu do Wasko. Uff, od razu mi ulżyło, akcjonariusze Wasko mogą spać spokojnie, bo co CBA miałoby robic w Wasko, przecież pan W. jest tam tylko prezesem i głównym udziałowcem.
    wiesz co? z taka ironia to idź sobie gdzieś indziej. Tutaj ludzie siekiszą kilak lat ze śmieciem wieć daruj sobie jeszcze dokuczanie wszystkim, ok?
    Wiesz co? A ty sobie daruj takie złote rady w stylu, nie sprzedawajcie, bo jutro będzie raport.
    Bo jeśli jesteś trochę dłużej na giełdzie, to powinieneś wiedzieć, że ten raport już jest kompletnie nieaktualny i że sytuacja wokół i w firmie już się całkowicie zmieniła.
    daruj sobie te "złote myśli"
    masz akcje wasko?
    jak nie masz to papa a ja kmasz to się módl.
  • Re: nie sprzedawać Autor: ~waskodagama [5.172.247.*]
    Patrząc realnie na dzisiejsze notowania , to według mnie chyba już dziada wypuścili .
[x]
WASKO -0,56% 1,76 2025-10-03 15:10:29
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.