Ile obstawiacie na koniec maja br. ??? Po drodze obniżenie ratingu i ustawa frankowa .... Ja max 220 zł/ za sztukę. Trzeba stąd uciekać póki czas ... Ja już dzisiaj uciekłem. Straciłem kupę kasy, na pochybel frankowiczom i 500+. Rozważam całkowite wycofanie się z tego kasyna ....
Powiem tylko, że panika złym doradcą jest. Jeśli będzie niżej , to dokupię. BZ WBK to solidny bank i za jakiś czas 300zł / akcję będzie.. Ale decyzja należe do każdego z nas. Pozd.
Na pohybel oszustom. W umowach tzw. frankowych jest mnóstwo zapisów abuzywnych - identycznych jak zakwestionowane przez SOKiK w Millennium (klauzule 3178,3179). Módlcie się o ustawę, bo w sądach umowy te przejdą na kredyt złotówkowy oprocentowany stawką LIBOR (Sąd Rejonowy w Warszawie w wyroku z 29 kwietnia 2016 roku (VI C 1713/15). Średnio kredyt zmniejszy saldo o 50%, Co więcej szykuje się pozew zbiorowy przeciwko BZ WBK (za portfel kredytów indeksowanych Kredyt Banku) Nachapali się - to teraz trzeba oddac.
Powolne niszczenie giełdy i akcjonariuszy . Cały czas na czerwono tego nigdy nie było . Przykład LW Bogdanka i tak się biorą za wszystkie spółki .Kto ucieknie będzie szczęśliwy ,Ja straciłem na LW bardzo dużo . To czeka wszystkich .