• cisza przed burzą Autor: ~jero131 [213.227.99.*]
    Merytorycznie można stwierdzić obroty i gawędź forumowa zamilkły, i nastał czas stabilizacji i wewnętrznego spokoju ;). Aż miło popatrzeć na taki stan.

• Re: cisza przed burzą Autor: ~12345 [82.139.164.*]
    Merytorycznie to można powiedzieć, że ci rozumni już dawno olali temat i tylko z rzadka odpisują, a czas działa zamiast ich wpisów i szczęśliwie prowadzi papier do grobowca, tam gdzie jego miejsce. Obroty w kwocie "pincet" na 5 groli świadczą o tym, że "naród mocno płaci za kwit, bo mocno wierzy w ten papier" :):):)
  • Re: cisza przed burzą Autor: ~joker [109.196.59.*]
    proszę bardzo, stronka działa z niewielkimi modyfikacjami, pojawił się kurs akcji który widnieje równierz na podstronach, coś się więc kroi skoro zdecydowano się na taki krok, można się spodziewać że spółka będzie miała się czym chwalić, szczególnie po powrocie na notowania ciągłe, nowy inwestor zrobi swoje
  • Re: cisza przed burzą Autor: ~real1 [79.188.57.*]
    nowy (inwestor) znaczy ty (frajer).
  • Re: cisza przed burzą Autor: ~joker [109.196.59.*]
    wyleszczony real napisał , pozostał mu tylko krem na ból dupy, oj będzie się działo ..
  • Dobry znak Autor: ~Zenon [94.254.227.*]
    Ponowne uruchomienie strony z kursem akcji dobrze rokuje, coś jest na rzeczy, raport i mega info , lub przed raportem strzelą z grubej rury
  • Re: Dobry znak Autor: ~12345 [82.139.164.*]
    Ułoooo, same "fachofce" na forum - nowe "fachofce".
    Lekkiego grosza to z takimi głowami tylko możecie przy łopacie napracować.
  • Re: cisza przed burzą Autor: kowal2200 [31.0.10.*]
    Nowy inwestor- proszę cię, info wyssane z twojego palca, przeczytaj tylko jeden ostatni raport, są tam infa o nowych emisjach ale spółka nie pochwaliła się czy ktoś je objął. Nie mówiąc o tym że to były planowane emisje dla "swoich".
  • Re: cisza przed burzą Autor: ~Zenon [94.254.241.*]
    Dnia 2016-05-10 o godz. 14:47 kowal2200 napisał(a):
    > Nowy inwestor- proszę cię, info wyssane z twojego palca, przeczytaj tylko jeden ostatni raport, są tam infa o nowych emisjach ale spółka nie pochwaliła się czy ktoś je objął. Nie mówiąc o tym że to były planowane emisje dla "swoich".

Dla ciebie tu nie ma szansy., siedzisz tu od 1 zł więc przy wzroście o 1000 % i tak będziesz w d.... dla tych co tu są od 5 gr pewny wzrost do 50 gr
  • Re: cisza przed burzą Autor: ~12345 [82.139.164.*]
    Ułooo, kolejny dołączył do "fachofcóf"
  • Re: cisza przed burzą Autor: ~Ali [193.239.145.*]
    Aktualnie wzrost zainteresowania spółką nie bierze się z nikąd, raport plus objęcie akcji i mamy minimum 30 gr lub 50
  • Uwaga na nowe nicki Autor: kowal2200 [213.17.242.*]
    Akcje NIE ZOSTAŁY objęte, nie było komunikatu, termin minął. Raport pokaże kolejne miliony straty, utratę kapitalizacji oraz otwartą drogę do upadłości
  • Re: Uwaga na stare niki Autor: ~Ali [94.254.227.*]
    Siedzą tu stare mongoly utopione powyżej 80 gr i nagabuja na spadki, firma ma się dobrze, stały kontakt, nawet z prezesem można porozmawiać , niebawem powrót na notowania ciągłe, sprawdźcie ich wpisy sprzed kilku miesięcy
  • Re: Uwaga na nowe nicki Autor: ~waldorf [94.254.224.*]
    To trup, od dawna to widać.
  • Re: Uwaga na nowe nicki Autor: ~joker [109.196.59.*]
    Dnia 2016-05-10 o godz. 16:27 ~waldorf napisał(a):
    > To trup, od dawna to widać.

waldorf" to niemiec, takim nie wolno wierzyć, widać co robią z europą tacy ja on
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [94.254.227.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [193.239.145.*]
  • Re: cisza przed burzą Autor: ~joker [94.254.193.*]
    Dnia 2016-05-10 o godz. 14:47 kowal2200 napisał(a):
    > Nowy inwestor- proszę cię, info wyssane z twojego palca, przeczytaj tylko jeden ostatni raport, są tam infa o nowych emisjach ale spółka nie pochwaliła się czy ktoś je objął. Nie mówiąc o tym że to były planowane emisje dla "swoich".

Czytałem co wypisywales kilka miesięcy temu, żal mi cie , Tobie nawet ten krem już nie pomoże
  • Uwaga na nowe nicki Autor: kowal2200 [213.17.242.*]
    takich pismaków jak ty zawsze gaszę w ten sam sposób. Nie obronisz się naganiaczu w żaden sposób, masz datę kiedy się tego pozbyłem:

Autor: kowal2200 [178.42.86.*]2011-12-30 11:11
    Ja również opuściłem pokład, niestety też trochę straciłem na tej "inwestycji" Przestrzegam w inwestowanie tego typu wynalazki, następna będzie "Tetyda"

https://www.bankier.pl/forum/pokaz-tresc?thread_id=2432639&strona=1

BDW: Czy pamiętacie, że cwaniaczki z BIM mieli pomysły spieniężania nowych biznesów, takich jak firma windykacja krzak Tedyda oraz np. Nutri Pharmax czyli wielka produkcja, ale tylko na papierze z 2011 roku. Chyba KNF ich zapędy pohamował.

2011-07-04 13:17:11
    zmiana Nutri Pharmax sp. z.o.o. na Nutri Pharmax SA

Zarząd BIOMAX S.A. informuje, że spółka zależna Emitenta - Nutri Pharmax Sp. z.o.o. zmieniła formę prawną na Spółkę Akcyjną.
    Tym samym Nutri Pharmax S.A. rozpoczęła ofertę prywatną , czego finałem będzie planowany na III / IV kwartał tego roku Debiut spółki na NewConnect, a tym samym wprowadzenie jej akcji do ASO.
    BIOMAX S.A. zamierza brać czynny udział w ofercie prywatnej spółki zależnej i wspierać ją w pozyskiwaniu kapitału potrzebnego na realizację założeń swojej strategii. Jednym z założeń ma być realizowany przez Nutri pharmax S.A. plan inwestycyjny BIOMAX S.A. polegający na budowie zakładu produkcyjnego w Gościcinie, na co zostanie przeznaczona część środków pozyskanych z oferty prywatnej.
    Nutri Pharmax S.A. to dynamicznie rozwijająca się spółka z doświadczeniem w branży spożywczej, specjalizująca się w produkcji suplementów diety i dodatków do żywności. Jej potencjał tworzą: nowoczesna technologia produkcyjna, laboratorium badawcze i najwyższe standardy jakości.
    Informację podano, ponieważ zarówno zmiana formy prawnej spółki zależnej Emitenta, jej przyszły Debiut na Giełdzie i pozyskanie środków z oferty prywatnej pozwoli na realizację planów strategicznych BIOMAX S. A. a co za tym idzie potencjalne przychody, które będą miały istotny wpływ na wyniki finansowe i wycenę rynkową Emitenta.
    Podstawa prawna: § 3 ust. 1 Załącznika nr 3 do Regulaminu Alternatywnego Sytemu Obrotu - "Informacje bieżące i okresowe przekazywane w alternatywnym systemie obrotu na rynku NewConnect".
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [94.254.227.*]
  • Re: Uwaga na stare nicki Autor: alidrisi2 [83.5.6.*]
    Dnia 2016-05-10 o godz. 16:33 ~Zenon napisał(a):
    > Mongoł z ciebie do potęgi co dziś obchodzi kogoś co było w 2011 roku , ciele ty wtopiłeś tu kilka razy i żal ci dupe ściska że my teraz będziemy zarabiać, szoruj z tego forum bo inaczej porozmawiamy

Jak Ciebie nie obchodzi, że dałeś pieniądze bandzie oszustów tylko dla tego, że kant trwa od 2011 to powiedz kiedy zaczniesz te zarobki. Raport coraz bliżej to ile tego zysku, kiedy dywidenda, kiedy te podbicia? Już z pół roku temu zadałem te pytania jednemu takiemu co patrzenie w przeszłość było nie dla nie go po on ma ogromne umiejętności inwestowania krótkoterminowego i tak do dzisiaj wisi na haku ze swoimi umiejętnościami a odpowiedzi na powyższe pytania nie udzielił a ja sobie kupuję, sprzedaję, na prawdę żal ściska wszystkie części ciała. Najgorzej że bym się chętnie podłączył pod te zyski tylko skąd ich brać akcje? Na prawdę towar taki deficytowy, chyba po naganiam na spadki może koś mi sprzeda chociaż ze 4 sztuki.

Boki zawyć1
  • Re: Uwaga na stare nicki Autor: ~12345 [89.229.176.*]
    To kilka wniosków przed tym nadciągającym szybkimi krokami "urwaniem się kursu z łańcucha" o którym gadają tu nowe nicki.
    Jak wiemy z tego forum, pewien mag o kryptonimie Jero132 czy ile mu tam, ogłosił przy 10 groszach, że "zakupy czas zacząć". Dodam, że jeszcze dużo wcześniej, przed upadkiem ceny do owego poziomu terkotał o zbliżającym się mocarnym wybiciu i brał papier pełnymi garściami wtórując Lilce, że idą dobre czasy dla papiera. Udowadniał przy tym, że kwity są jedynie przesypywane z wora do wora przez jakiegoś grubasa i dlatego trwa obsuwa w dół i w dół nieprzerwanie od 8 PLN. Po drodze zarzekał, że "piątal jest nierozdrabnialny" i stanowi dolną barierę nie do sforsowania :)

Ostatnia emisja obligacji objęta w 1/5.
    Obecna emisja akcji ma być oferowana "do skutku" jak podaje komunikat ( widać zarząd przewidział, że "naród zabijać się będzie by objąć ten papier" ).
    Ciężko zatem upchnąć to kicisko ( czytaj ten kit - akcje ) co widać po terminach, ale być może jakiś szaleniec zaryzykuje i kwit rozejdzie się maksimum w 1/10, co prezes przemilczy. Kilka szumnych zapowiedzi rzuconych rynkowi w komunikatach i utkanych w raportach na przestrzeni kilku ostatnich lat, nawet nie ujrzało światełka realizacji. Jednym słowem mataczenia koniec nadchodzi i pora będzie pisać wypowiedzenia tym "zatrudnionym w przeliczeniu na pełen etat" dwom osobom :))), które przez kilka lat wyjaśniały mailowo i przez telefon, że "spółka kwitnie i dynamicznie się rozwija".

Bye!
  • Re: Uwaga na kowala, 12345 i bożyszcza alidrisi2 Autor: ~jero131 [87.206.174.*]
    no i jest moja ulubiona brandzlująca trójca ;). Bez nich nie było by zabawy. :) A ja sobie wiszę na haku i mam coraz to lepszy humor. Ciekawe dlaczego ;)... na tacy wszystkiego Wam nie zdradzę ale czekają nas tłuste chwile ;) Pozdrawiam aktywnych akcjonariuszy i radzę uważać na wypływający od czasu plankton-wolontariat
  • Re: Uwaga na kowala, 12345 i bożyszcza alidrisi2 Autor: ~JeRo131 [213.227.99.*]
    jak widać komuś żyłka pękła ;) prawda w oczy kole. Uważać, radzę uważać na tutejszy wolontariat w postaci j.w. w temacie. Od pół roku dwoją się i troją jak trole.

• (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [81.30.137.*]
  • Re: Uwaga na stare nicki Autor: ~joker [81.30.137.*]
    Dnia 2016-05-10 o godz. 21:45 ~12345 napisał(a):
    > To kilka wniosków przed tym nadciągającym szybkimi krokami "urwaniem się kursu z łańcucha" o którym gadają tu nowe nicki.
    > Jak wiemy z tego forum, pewien mag o kryptonimie Jero132 czy ile mu tam, ogłosił przy 10 groszach, że "zakupy czas zacząć". Dodam, że jeszcze dużo wcześniej, przed upadkiem ceny do owego poziomu terkotał o zbliżającym się mocarnym wybiciu i brał papier pełnymi garściami wtórując Lilce, że idą dobre czasy dla papiera. Udowadniał przy tym, że kwity są jedynie przesypywane z wora do wora przez jakiegoś grubasa i dlatego trwa obsuwa w dół i w dół nieprzerwanie od 8 PLN. Po drodze zarzekał, że "piątal jest nierozdrabnialny" i stanowi dolną barierę nie do sforsowania :)
    >
    > Ostatnia emisja obligacji objęta w 1/5.
    > Obecna emisja akcji ma być oferowana "do skutku" jak podaje komunikat ( widać zarząd przewidział, że "naród zabijać się będzie by objąć ten papier" ).
    > Ciężko zatem upchnąć to kicisko ( czytaj ten kit - akcje ) co widać po terminach, ale być może jakiś szaleniec zaryzykuje i kwit rozejdzie się maksimum w 1/10, co prezes przemilczy. Kilka szumnych zapowiedzi rzuconych rynkowi w komunikatach i utkanych w raportach na przestrzeni kilku ostatnich lat, nawet nie ujrzało światełka realizacji. Jednym słowem mataczenia koniec nadchodzi i pora będzie pisać wypowiedzenia tym "zatrudnionym w przeliczeniu na pełen etat" dwom osobom :))), które przez kilka lat wyjaśniały mailowo i przez telefon, że "spółka kwitnie i dynamicznie się rozwija".
    >
    > Bye!

jasteś stary i tempy
  • Re: Uwaga na stare nicki Autor: ~Jorg [89.75.99.*]
    No witam, tylko jedno pytanie skąd 12345 wiesz że emisja obięta jest w 1/5?
  • Re: Uwaga na stare nicki Autor: ~12345 [82.139.164.*]
    to może zanim.....
    Napisz ile zamierzali uplasować?
  • Re: Uwaga na stare nicki Autor: ~joker [81.30.137.*]
    Dnia 2016-05-11 o godz. 13:51 ~12345 napisał(a):
    > to może zanim.....
    > Napisz ile zamierzali uplasować?

jesteś stary i tempy
  • Re: Uwaga na stare nicki Autor: ~Jorg [89.75.99.*]
    123455968589676898754 specjalnie dla Cb sobie sprawdziłem/przypomniałem - 23,3 mln, według Cb poszło około 4,6 mln... skąd ta wiedza?
  • OBLIGACJE W 1/5 Autor: ~12345 [89.229.180.*]
    http://www.kdpw.pl/pl/Regulacje/Strony/UchwalyFind.aspx

Krótko i na temat :)))))
  • 12345 kompromituj się dalej bo dobrze Ci to wychodzi Autor: ~Jorg [89.75.99.*]
    Z Toba nie ma żadnej dyskusji, najnowsza uchwała dotycząca Biomaxu z lipca 2015 dotycząca emisji obligacji, a my t rozmawiamy o emisji akcji :D Ja tu przestaje zaglądać. Nie ma sensu.

Pozdrawiam Ardiego mam nadzieje że kiedyś zobaczy tu możliwośc wzrostów i wejdzie z kapitałem.

Żegnam :)
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [89.229.180.*]
  • Re: 12345 kompromituj się dalej bo dobrze Ci to wychodzi Autor: ~JeRo131 [87.206.174.*]
    Widzę merytoryka górnych lotów ;)
  • Re: 12345 kompromituj się dalej bo dobrze Ci to wychodzi Autor: ~12345 [89.229.180.*]
    a gdy brałeś po 10 to co widziałeś?
  • 12345 i kowal są starzy i mają demęcje starczą Autor: ~joker [81.30.137.*]
    Dnia 2016-05-11 o godz. 20:01 ~12345 napisał(a):
    > http://www.kdpw.pl/pl/Regulacje/Strony/UchwalyFind.aspx
    >
    > Krótko i na temat :)))))

jesteś stary i tempy
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [81.30.137.*]
[x]
BIOMAX 0,00% 0,05 2016-07-01 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »