Patrzę na wykres i mocny trend wzrostowy. Pasowałoby potwierdzić to obrotami. Co w najbliższym czasie? W tym tygodniu przebijamy 4.18 pod poniedziałkowe rewelacyjne wyniki :) A potem kosmos. Co tydzień będę wklejał rakietę :)
Gdyby takie wyniki pokazał Zenek w 2010 ,to było by tu tysiąc fanów opisujących świetlaną przyszłość i wasze Antyle czy tam inne ciekawe miejsca . Dziwie się ,że tu taka cisza. Mnie się podoba sprawność firmy. W czasach prehistorycznych gdy zenak budował Skrzatusz i potem w bólach Bolszyn z wielkim zainteresowaniem oglądałem filmiki w necie, jak to firma dzielnie walczy z rdzennymi tubylcami na Bielanach, ściskając kciuki za pozytywny wynik negocjacji. A okazuje się, że inni w tym czasie potrafili stawiać biogazownie , farmy wiatrowe i jeszcze budować osiedla mieszkaniowe w dobie kryzysu budowlanego - gdzie są teraz firmy typu Gant ,KCI, Abmsolid czy Orco. Było minęło. Wierzę że pod nowymi żaglami wypłyniemy szeroko.
Też bym chciał , aby kurs wahał się pomiędzy 20 a 24 zł. Na jakiej podstawie tak sądzisz? Zysk netto w 2015 to 9 mil przy 150 mil. Prezes twierdził że w 2016 r będzie znacznie lepiej ok 200 mil czyli zysk netto ok 12 mil. Ktoś na forum napisał pw [78.154.90.*]2016-02-06 20:40 nawet ze zysk netto na 2016 widzi 250 mil i zysku netto 20 mil. Ciekawi mnie czy INSTALBUD RZESZÓW mógł bez obaw odstąpić od umowy , Budimex podpisał przecież aneks.