• kiedy "premiery"? Autor: ~ja [212.160.172.*]
    edengrad znowu się przesunie, a qubik też cosnie daje juz rady. jeśłi do końca maja skoczy do 5,5 t owszystk oodszczekam, ale jak na razie to d* zbita. co to mało siędziać po birmingham, po grach itp. i nawet kliczko nei pomógł. po kiego grzyba ten farm wali kasęw chernobyl skoro na tym nie da sei nic zarobic? jak to reklama to pogratulować biznesu. wdrażacnowe technologie po to żeby banderowcą pokazać za darmo. pięknie, panie, pieknia.
  • Re: kiedy "premiery"? Autor: ~kr [77.114.185.*]
    ustaw się wyżej a nie ujadaj
  • Re: kiedy "premiery"? Autor: ~ja [212.160.172.*]
    nie ujadam, tylko nic nie wiedomo. czemu prezio nic nie mówi, nawet na fb juzżadnych głupot ani tym bardziej madrosci nei wypisują. normalnie cicho wszędzie głucho wszędzie, co to będzie, co to będzie?
  • Re: kiedy "premiery"? Autor: ~Reks [5.172.234.*]
    A ktoś, zbiera papier i zbiera, ciekawe dlaczego?
  • Re: kiedy "premiery"? Autor: ~ja [212.160.172.*]
    oooooo no to se nazbierał, że hoho. Ile tego zebrał? jeśłi to był ktos jeden to w sumie zebrał ze 100tys. to faktycznie ilosć oszałamiajaca.
  • Re: kiedy "premiery"? Autor: pablo7 [37.47.224.*]
    Dnia 2016-05-10 o godz. 09:03 ~ja napisał(a):
    > oooooo no to se nazbierał, że hoho. Ile tego zebrał? jeśłi to był ktos jeden to w sumie zebrał ze 100tys. to faktycznie ilosć oszałamiajaca.

piekny raporcik czas na nowe szczyty,ladne zbieranko pod koniec sesji i obrociki sie zrobily pozdr
  • Re: kiedy "premiery"? Autor: ~Byku [83.27.160.*]
    Tak, chyba czas przełamać 6 zł za akcję. Wtedy droga otwarta na 10 zł. Jeszcze dużo kasy do zarobienia na Farm51. Potem mogą sprzedać Qubic. No i Arrinera może w końcu zacznie jeździć na torze.

• Re: kiedy "premiery"? Autor: ~Analizator [37.47.35.*]
    Zdaje się, że kierunek pn choć może jeszcze się wkoło 5 pomielić.
    Ale obecny kwartał jest łatwy do wyliczenia, ile zarobią.
    Kupili już 100 ty akcji Farm po 8 zł plus 1 zł cena nabycia warrantu, być może dokupią coś więcej czyli z tej transakcji minimum 500 tys, każda setka daje mniejwięcej taki wynik.
    Do tego debiut akcji Qubic Games, a już widać jaką ma kapitalizację - około 18 mln zł (emisję publiczną prowadzi BOŚ, ten sam co Jujubee.pl).
    Wynik za obecny kwartał może być mega pozytywny (jeśli Qubic zadebiutuje w tym kwartale - Erne ma w nim 21% z 18 mln)
    Jeszcze należy pamiętać, że mają możliwoś opłacenia ponad 600 tys akcji Farm51 po 8 zł.
    Ten rok będzie bardzo dobry dla Erne, to już widać po 1 szum kwartale.
    Arrinerę liczę na 0 (jeżeli by policzyć po wycenie rynkowej, to Erne jest najbardziej niedowartościowaną spółką) Jako wisienkę na torcie czeka następna spółka Huckleberry Games Studio :)
    A kto wie co jeszcze negocjują.
[x]
ERNE 0,00% 0,00 1970-01-01 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.