ja wychodzę z podobnego założenia, nie Pali mi się a to czego się naczytałem o ECR na forach i necie przekonuje mnie że ta inwestycja to nie blef i warto poczekać, choćby rok. Jedyne co mi może popsuć humor to resplit :D
Chcę dobrać dla każdego z dzieci po 100kilo. I jeszcze mieć drugie tyle. Za kilka lat rozdam im po sto tysięcy . tylko jeszcze nie wiem czy zł czy papieru toaletowego. Przynajmniej nie powiedzą że tatuś nie próbował. Jak za kilkanaści lat to będzie dalej niewypał to niech przkażą wnukom
Ale coś w rodzinie powinno być coś do przekazywania z pokolenia na pokolenie. Moi pra pra pra.... wnukowie będą wspominać od kogo się zaczęło. A ty oprócz życzeń co po sobie zostawisz?
Ale coś w rodzinie powinno być coś do przekazywania z pokolenia na pokolenie. Moi pra pra pra.... wnukowie będą wspominać od kogo się zaczęło. A ty oprócz życzeń co po sobie zostawisz?
Dnia 2016-05-10 o godz. 10:07 ~Grysik napisał(a): > a wnuki kolejnym wnukom i tak dalej
NORMALKA jak to na Nju Śmieć .... przy okazji proszę zwrócić uwagę na VEDIĘ kolejny "superpapier" , który miał MILIONY dać !!! tam też plany były "bogate" ,... zagraniczne rynki zbytu, 'unikalne' produkty mające powalić na kolana konkurencję itp , itd , a tu 6 gr i perspektywie , .... 1 gr NORMA na N C
A z drugiej strony to popatrz na LPP. Taka gra komuś zabierze a komuś da. ECR dobieramy tylko jak wyjdę dobrze na innych walorach czyli nie będę płakać jak strace
Dnia 2016-05-10 o godz. 10:44 ~andu napisał(a): > A z drugiej strony to popatrz na LPP. Taka gra komuś zabierze a komuś da. ECR dobieramy tylko jak wyjdę dobrze na innych walorach czyli nie będę płakać jak strace
No, tak LPP świetny przykład ....!!! najlepiej to wyszli ci , którzy załadowali się po 10.000, bo ktoś im 'podpowiedział' , że jeszcze świetnie zarobią i będzie po ..... 20.000 ... tu na m.in. ECR też takie bąśnie z "Mchu i paproci" opowiadają .....