• ECR Autor: ~śmietana [178.252.59.*]
    Zbieranie po groszu ECR z rana idzie jak śmietana;)
  • Re: ECR Autor: ~team1a [46.186.1.*]
    szydera zbiera.
  • Re: ECR Autor: zaladowany [62.57.1.*]
    skubią jak kaczkę.
  • Re: ECR Autor: ~inwestor [178.252.59.*]
    Dziobią jak hiena padlinę;)

Zobaczymy, czy inwestycja w ECR mi się zwróci. Liczę na 0,04 do końca roku.
    ja wychodzę z podobnego założenia, nie Pali mi się a to czego się naczytałem o ECR na forach i necie przekonuje mnie że ta inwestycja to nie blef i warto poczekać, choćby rok. Jedyne co mi może popsuć humor to resplit :D
  • Re: ECR Autor: ~andu [188.195.120.*]
    Zostawcie mi trochę do czwartku bo wtedy wypłacą mi dywidendę z FAM, a chciałbym jeszcze dobrać
    po 2gr to będzie nadal dobra cena :D kupisz spokojnie 40mln stoi po prawej
  • Re: ECR Autor: ~inwestor [178.252.59.*]
    Ja też czekam na jeden przelew z działalności i też będę jeszcze dobierał jeśli po 0,01 coś będzie.

Zobaczymy, kto będzie prędzej;)
    Chcę dobrać dla każdego z dzieci po 100kilo. I jeszcze mieć drugie tyle. Za kilka lat rozdam im po sto tysięcy . tylko jeszcze nie wiem czy zł czy papieru toaletowego. Przynajmniej nie powiedzą że tatuś nie próbował. Jak za kilkanaści lat to będzie dalej niewypał to niech przkażą wnukom
  • Re: ECR Autor: ~Grysik [62.233.140.*]
    a wnuki kolejnym wnukom i tak dalej
    Ale coś w rodzinie powinno być coś do przekazywania z pokolenia na pokolenie. Moi pra pra pra.... wnukowie będą wspominać od kogo się zaczęło. A ty oprócz życzeń co po sobie zostawisz?
    Ale coś w rodzinie powinno być coś do przekazywania z pokolenia na pokolenie. Moi pra pra pra.... wnukowie będą wspominać od kogo się zaczęło. A ty oprócz życzeń co po sobie zostawisz?
  • Re: ECR Autor: ~Maestro [37.47.47.*]
    Dnia 2016-05-10 o godz. 10:07 ~Grysik napisał(a):
    > a wnuki kolejnym wnukom i tak dalej

NORMALKA jak to na Nju Śmieć ....
    przy okazji proszę zwrócić uwagę na VEDIĘ kolejny "superpapier" , który miał MILIONY dać !!!
    tam też plany były "bogate" ,... zagraniczne rynki zbytu, 'unikalne' produkty mające powalić na kolana konkurencję itp , itd , a tu 6 gr i perspektywie , .... 1 gr NORMA na N C
    A z drugiej strony to popatrz na LPP. Taka gra komuś zabierze a komuś da. ECR dobieramy tylko jak wyjdę dobrze na innych walorach czyli nie będę płakać jak strace
  • Re: ECR Autor: ~Maestro [37.47.47.*]
    Dnia 2016-05-10 o godz. 10:44 ~andu napisał(a):
    > A z drugiej strony to popatrz na LPP. Taka gra komuś zabierze a komuś da. ECR dobieramy tylko jak wyjdę dobrze na innych walorach czyli nie będę płakać jak strace

No, tak LPP świetny przykład ....!!!
    najlepiej to wyszli ci , którzy załadowali się po 10.000, bo ktoś im 'podpowiedział' , że jeszcze świetnie zarobią i będzie po ..... 20.000 ...
    tu na m.in. ECR też takie bąśnie z "Mchu i paproci" opowiadają .....
    Dlatego piszę o inwestycji na "pokolenia". Spekulacje na innych walorach. A zobacz tych co kupowali LPP przed rokiem 2004
[x]
ECERAMICS 0,00% 0,01 2019-05-22 12:39:55
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.