• POROZUMIENIE Autor: ~edi [83.7.106.*]
    wiadome jest ze kopalnia dalej bedzie dzialac I wszystko wroci do normy ale bedzie nowy wlasciciel I nowa nazwa AKCJE przestana istniec beda nowe akcje ale 130 za sztuke zeby nabic kase a po tygodnie spadna do 40 zl jak w JSW hehechyba to proste I logiczne. Chodzi o wyprowadzenie kaski cepy zatracone. Przegraliscie I tyle czy to takie trudne? Tez mam akcje ale to koniec. Wszystko zostalo starannie zaplanowane. I wyprowadzone. Kaski juz dawno nie ma I winnych tez nie. Za wszystko zaplaci maly szary obywatel jak zawsze.
  • Re: POROZUMIENIE Autor: ~Paczo0 [31.61.136.*]
    Czyli nie będzie się nawet dało sprzedać po 0.01! Lipa biednemu zawsze piasek w oczy h.j w du.. E :-/
  • Re: POROZUMIENIE Autor: ~edi [83.7.106.*]
    Chcesz sprzedac za grosz to ile masz tych akcji? Ile chcesz odzyskac?
  • Re: POROZUMIENIE Autor: ~Paczo0 [87.206.32.*]
    Cokolwiek przecież lepsze to niż nic!
  • Re: POROZUMIENIE Autor: ~edi [31.61.136.*]
    Poczekaj na rozwoj sytuacji jak pisali juz inni to nie takie proste zamknac taka kopalnie to nie market. Pytanie tylko jak to ruszy to czy akcje beda wazne I bedzie kontynuacja czy kasacja. A jak ruszy to bedzie okazja sprzedac. Martwi mnie fakt ze 2 lata mieliscie okazje sprzedac I nie zrobiliscie tego . NIKT NIC NIE WIE. TRZEBA CZEKAC. ja chetnie dla zabawy kupilbym milion akcji po grosz. Fajna zabawa. Zobaczycie niedlugo jak spadek bedzie na JSW teraz kazdy trzyma I liczy na wiecej a uroslo do 20 zl podobna sytuacja. A za jakis czas beda szukac klienta po 5 zl. TO JEDNA SZULERNIA. Ale jak ktos gra to znaczy ze ma igo nie zal oskubac. He he trzeba wiedzieckiedy uciekac
    Ruszy... nowa firma z emisja nowych akcji a te do kasacji
  • Re: POROZUMIENIE Autor: ~edi [83.7.106.*]
    Pewnie tak. I akcje jak na kazdym rozruchu np.jsw 140 zl nabicie kasy I zamrozenie klienta I zjazd na 40 zl po tygodniu jak jsw ta sama sytuacja. Ale frajerzy sie pewnie znajda bo maklerzy beda polecac te akcje. He he I taka to zabawa
    Właśnie czyli koniec końców zostaniemy z niczym sprzedaż po 0.01 coś zwróci lepsze to niż nic na paper toaletowy się nawet nie nada bo to sliskie i będzie brudzic zadek :-P
  • Re: POROZUMIENIE Autor: ~giermekjarka [46.232.133.*]
    kiedy 2 zł ?
    Kiedy ponoć jutro zaczynamy od 30 zł wiec 20 w środę jak wszyscy sprzedadzą możesz się więna środę ustawić :-P
  • Re: POROZUMIENIE Autor: ~miniu [89.64.23.*]
    Kupiłeś akcje, masz je ? Nie wierzysz w spółkę? To je sprzedaj, a nie płaczesz nad rozlanym mlekiem. Nie wiem co to ma na celu.
  • Re: POROZUMIENIE Autor: ~Fix-Fax [88.199.10.*]
    Dnia 2016-05-08 o godz. 20:18 ~giermekjarka napisał(a):
    > kiedy 2 zł ?

Jutro.
    Odrobisz, odrobisz swoje UMOCZENIE.

Powiedz , jak to jest siedzieć i patrzeć jak leci z 2 zł na 2 GR i nic nie robić.
    Musiało być hardkorowo, co nie ?
    Własne wizje i własne marzenia , a nie reagowanie na sytuację cooo???
  • Re: POROZUMIENIE Autor: ~Fix-Fax [88.199.10.*]
    Dnia 2016-05-08 o godz. 17:02 ~Paczo0 napisał(a):
    > Ruszy... nowa firma z emisja nowych akcji a te do kasacji

A wytłumacz ty mi mędrcze co to jest kasacja akcji , jak to się robi ( zamienia na papier i drze ? ) i na jakich przepisach to się opiera
    Firma zmieni nazwę właściciela wypuści swoje akcje a te po co firmy która już nie istnieje... Niewiem sam,głośno myślę każdy siedzi na szpilkach i czeka...
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [78.154.77.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [217.28.157.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
[x]
NEWWORLDR 0,00% 0,00 1970-01-01 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.