wiadome jest ze kopalnia dalej bedzie dzialac I wszystko wroci do normy ale bedzie nowy wlasciciel I nowa nazwa AKCJE przestana istniec beda nowe akcje ale 130 za sztuke zeby nabic kase a po tygodnie spadna do 40 zl jak w JSW hehechyba to proste I logiczne. Chodzi o wyprowadzenie kaski cepy zatracone. Przegraliscie I tyle czy to takie trudne? Tez mam akcje ale to koniec. Wszystko zostalo starannie zaplanowane. I wyprowadzone. Kaski juz dawno nie ma I winnych tez nie. Za wszystko zaplaci maly szary obywatel jak zawsze.
Poczekaj na rozwoj sytuacji jak pisali juz inni to nie takie proste zamknac taka kopalnie to nie market. Pytanie tylko jak to ruszy to czy akcje beda wazne I bedzie kontynuacja czy kasacja. A jak ruszy to bedzie okazja sprzedac. Martwi mnie fakt ze 2 lata mieliscie okazje sprzedac I nie zrobiliscie tego . NIKT NIC NIE WIE. TRZEBA CZEKAC. ja chetnie dla zabawy kupilbym milion akcji po grosz. Fajna zabawa. Zobaczycie niedlugo jak spadek bedzie na JSW teraz kazdy trzyma I liczy na wiecej a uroslo do 20 zl podobna sytuacja. A za jakis czas beda szukac klienta po 5 zl. TO JEDNA SZULERNIA. Ale jak ktos gra to znaczy ze ma igo nie zal oskubac. He he trzeba wiedzieckiedy uciekac
Pewnie tak. I akcje jak na kazdym rozruchu np.jsw 140 zl nabicie kasy I zamrozenie klienta I zjazd na 40 zl po tygodniu jak jsw ta sama sytuacja. Ale frajerzy sie pewnie znajda bo maklerzy beda polecac te akcje. He he I taka to zabawa
Właśnie czyli koniec końców zostaniemy z niczym sprzedaż po 0.01 coś zwróci lepsze to niż nic na paper toaletowy się nawet nie nada bo to sliskie i będzie brudzic zadek :-P
Dnia 2016-05-08 o godz. 20:18 ~giermekjarka napisał(a): > kiedy 2 zł ?
Jutro. Odrobisz, odrobisz swoje UMOCZENIE.
Powiedz , jak to jest siedzieć i patrzeć jak leci z 2 zł na 2 GR i nic nie robić. Musiało być hardkorowo, co nie ? Własne wizje i własne marzenia , a nie reagowanie na sytuację cooo???
Firma zmieni nazwę właściciela wypuści swoje akcje a te po co firmy która już nie istnieje... Niewiem sam,głośno myślę każdy siedzi na szpilkach i czeka...