Dnia 2016-05-06 o godz. 23:20 dzikibyk napisał(a): > czytać cały wątek: > > https://www.bankier.pl/forum/temat_aktualna-fotka,20268799.html > > pamiętajcie by podziękować optymiście ostatnia fotka z 06.05.2016 > > wnioski każdy musi wyciągnąć sam > > ja już wiem że koniec maja będzie "ciepły" żeby nie powiedzieć że gorący.
Czytaj ze zrozumieniem i ochłoń trochę.......................
to dzięki za info, bo ja na ecr siedze od 4 lat i myślałem, że większościowym udziałowcem jest Indygo Tech Minerals w skrócie IDG, widac byłem w błędzie przez 4 lata...doczytaj jak w coś inwestujesz, albo nie rzucaj spamów! pozdro:)
to nie literówka, ale stan faktyczny, że w naszym kraju"inwestorzy" kupują akcje jakiejś spółki, a nie posiadają elementarnej wiedzy na jej temat, i na temat giełdy jako całości...to tak jakby pisać doktorat na temat II wojny światowej, a nie znać daty jej wybuchu, pozdrawiam:)
każdego tutaj kusi "łatwy" pieniądz i magia %, trzeba to zrozumieć. jedni mają strategię, inni sieją zamęt =>naganiają, a jeszcze inni idą za tłumem i skoro im z tym jest po drodze to mnie to rybka.