Kolega gre.. Podobnie jak ja uciekł przed wzrostem .ja sprzedalem wzrost nagły o 6 gr kolega sprzedał wzrost o 7gr.Nadal ktos skupuje teraz blokuje po 1.56.
a mialem ustawione dzis zlecenie na 1.56 i go zmienilem na 1.51 20 minut pozniej poszybowaly na 1.58 najwazniejsze ze zarobilem 65% miedzy czasie kupowalemi sprzedawalem za 4 miesiace tochyba dobrze jestem zadowolony teraz napewno bedzie korektaale ja juz w nie nie wchodze teraz wig jest bardzo nisko na min pozycjach cos znajde na co zarzuce kotwice poiformuje w swoim czasie dziekuje moja rola sie skonczyla nie doradza mteraz nikomu cio zlego komus uczynilem to PRZEPRASZAM
Nie wiem, czy ta formacja nazywa się "objęcie czarnej chmury" czy cos w tym stylu, ale to jest własnie sygnał do wejścia, nie do wyjścia. Tak mi sie wydaje.
Akcje sprzedane rano i wplecy 1700 zl 17100x0.1. Zarobilem ale mozna bylo poczekac na koniec dnia.1700 na jednej transakcji to niezłe winko przy kolacji.
To jest własnie najgorszy moment, jesli sie sprzeda i mysli, ze akcje będa spadac a one rosna. Ale nie ma tragedii, te akcje jeszcze długo będa rosły, wiec nie jest za późno żeby odkupic po rozsadnej cenie. Do tej pory była łagodna akumulacja, teraz zaczyna sie szybsza wspinaczka. Tak to wyglada na wjkresie.