Klasyczna realizacja zysku. Wysokie otwarcie z czarną świeczką knotem u góry z wysokimi obrotami. Lecimy na złocisza przy spadającym rynku. Może wtedy jakiś rajd na 2zł ale nic pewnego
A tak. Zapomniałem wspomnieć o" kupuj plotki sprzedawaj fakty "jako kolejnym argumencie na dystrybucję. Dzis wyniki wiec roslo wlasnie pod nie. Jak to było z cd project i wieloma innymi? Tyle w temacie:) cya na jedynce
Jeśli jesteście tacy inwestorzy to odpowiedzcie dlaczego Kupuje sie jednym zleceniem ponad 30tys akcji powyżej 1.5 Wszystkie zlecenia zaporowe na 1.46 rano zostaly zdjęte z rynku Na zakonczenie sprzedaje się po 2 szt 300 szt 500 i 2000 aby cenaspadla nizej Doklada sie kilka zlecen. W tym samym czasie po 5 tys z cena 1.48 aby cena zamknięcia nie byla na 1.50. Czy to jest gra na dalsze spadki czy skup i dalej w górę?
Wiem jedno ze ktoś opchnął ładny pakiecik na początku, wykorzystujac euforię, która była do przewidzenia. Jeśli ten ktos kupował za 1zł zgarnął ładny zysk. Takie sytuacje aż się proszą o realizację zysku. Tak samo było np po świetnych wynikach mennicy juz jakiś czas temu. Euforia ,czarna świeca na koniec dnia i spadek poniżej 15 zeta...
Twierdzisz ze ktoś wyrzucil i bedzie 1.0 Ja twierdzę ze ktoś kupil i będzie powyżej 2.0 przy takich wynikach z dzialalnosci spółki . to tak jak bytom byl po 30 gr wszyscy sprzed po 1.0 a to poszlo na powyzej 3.tu bedzie podobnie tylko oddajcie swoje akcyjki jutro na otwarciu.
Może też tak być ale pytanie kiedy. Niepokojące są dzisiejsze obroty z zakończeniem czarna świecą. Za dużo mi się zgadza z dystrybucją: euforia pod wyniki, czarna świeca z górnym knotem- duże obroty na tej świecy, plus cały rynek znowu spada... Ale mogę się mylić oczywiście. Plus http://www.strefabiznesu.dzienniklodzki.pl/artykul/lodzki-prochnik-jedyna-spolka-ktora-przezyla-cale-25-lat-na-gieldzie nie napawa optymizmem
nie ma żadnego objęcia bessy. Dzisiejsza świeca nie obejmuje całym korpusem (!) wczorajszej świecy. Dzisiaj mamy formację zasłony ciemnej chmury, ale do jej potwierdzenia jest potrzebne zamknięcie poniżej dzisiejszego. W najgorszym razie ustawić stopa na 1,4. Zacisnąć zwieracze i czekać aż wskaźniki znowu będą gotowe do jazdy
nie mam akcji ,,,,,,ale wczoraj troszkę obserwowałem kursik ,,,,,,,nie było szansy na wyżej wczoraj ,,,,,,,batony zaporowe zostały zdjete koło dogrywki ,,,,,,,,,,, wyglądało to na zrzucanie balastu a nie na bessy czy hosssy ,,,,,,,,,,wyglada że tutaj kierunek jest na razie tylko w jedną stronę ...........a co bedzie jak nie obniżą ratingu .........spółka mi przypomina pewną inwestycję sprzed lat .........
juz sam nie wiem czy to korekta. moze ten wzrost byl po prostu sztuczna podbitką jak ta na poczatku 2015 r. W koncu anale mowia, ze ostatnie miesieczne wyniki brzmia niewiarygodnie czyli moze tylko kreatywa ksiegwosc na potrzeby podbicia. W najlepszym razie spadek przed obnizka rejtingu
PANIKA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Wyniki pokażą, że te cud wyniki to zasługa przesunięć i w końcu to wyjdzie na jaw ! przyszłe wyniki obciążone są megazadłużeniem!!!!!!!!!!