ja wlasnie sprzedalem bo kupilem po 0.99 teraz zaczekam az sie nawzzajem wytluka iwiem co robie do tej pory wszystko sie zgzadza co pisze mam jeszcze cos nie cos po 1.56 i 1.58 zobaczymy mala lyze czka a do przodu
musisz uwaznie czytac moje posty piisalem ze kupiem po .99 i sprzedalem po 1.35 ale nie wszystko nastepnie odkupiem po1.26 i dzis sprzedalem od 1.51 do 1.54 1.54 to jest te moje 5000 sztuk wiem co robie odkupie po 1.40 1.38 poczekam pare dni moze tydzien zawsze trzeba byc ostroznym bo hipnotyzerow nie brakuje na wszystko trzeba spojrzec chlodnym okiem dosc kiedys stracilem ale juz sie nauczlem ze mala lyzeczka a do przodu i cierpliwym trzeba byc to jest najwazniejsze
cy wiesz jakie sa w tym momencie obroty ponad milion zl mowi ci to cos czy jestes zahipnotyzowany jak inni jtro albo pojutrze bedzie korekta ja pieniadze mam przygotowane na nastepne zakupy nie boj sie zdaze kupic po odpowiedniej cenie a teraz nie wodz mnie za nos bo zaduzo podpowiadam wiem co robie spoldzielnia kresli wykres nie moze to isc pionowo do gory jezeli ma kosztowac duzo to musi to stopnoiowo isc z korektami oni doskonale wiedza jak tutaj mieszac
Ale ja sie pytam jaki jest sens otworzenia pozycji, zamykania jej i otwierania od nowa na wyzszych poziomach ? Rozumiem REDUKOWANIE jej, ale tak to wykrecasz dochody i prowizje. Po porstu o tyle chodzi. To ze społdzielnia bedzie trzymac za morde to wiem. Zalozylem tutaj wzrosty jak na Bytomiu w pierwszej fazie. A nie rakieta 150% a potem zejscie 80% w dół :D
Re: To będzie HIT miesiąca!! Autor: ~gregor555 [91.236.4.*] 2016-05-05 09:36 dzis sprzedalem od 1.51 do 1.54 1.54 to jest te moje 5000 sztuk wiem co robie odkupie po 1.40 1.38 poczekam pare dni moze tydzień
..................................................................... niestety muszę Cie zmartwić kolego, juz nie odkupisz po 1,40, przynajmniej nie w tym roku i byc moze w przyszłym też :)