bardzo prosze o zachowanie spokoju spoldzielnia juz wie wszystko jak to ma isc ja przewiduje z2 scenariusze na jutro i pojutrze wyskok bedzie moze do 1.60 1.65 ale najpierw musi byc 1.52 al pozniej korekta do 1.40 wszystko w swoim czasie pomalu miedzy czasie zdaza dobrze namieszaci zobaczycie nawet sie nie ogladniecie i zostaniecie zakcjami na dlugie miesiace tu siedza profesjonalisci tak ze uwaga prosze byc czujnym sadze ze nastepny miesiac juz nie bedzie taki rozowyin wszystko rozegra sie w tym miesiacu poza tym nie widze narazie sympomow zeby to mialo przekroczyc 2zl ja przewiduje ze 1.80 .moze 2 to w tych granicach pozniej zobaczymy
Masz sensowne uzasadnienie chłodzące nie co nastroje ja sadzilem ze po takich wynikach to 1.8 powinno zostac osiągnięte szybciejszybciej niż nam się wydaje.ale jest dość mocna grupa ktora nie pozwoli na taki wyskok.
Ja mie wiem jak liczysz ale za. CALY 2 KWARTAL '15 bylo 13 mln...A wyprzedaZe dopiero przed nami. Za caly 2.kwartal '16 lekko szacunwk mozna podac w granicach 17 mln. A moze byc i 20 mln.Takze bedzie dooobrze tutaj...
tak jak kolega wczesniej napisal jest mocna grupa ktora nie pozwoli zeby byle kto im mieszal tak sie to wszystko potoczy jak oni uznaja zreszta podniecamy sie a to juz jutro i sie okaze i nastepnych kolejnych dniach i poznie bedziemy mogli polemizowac kto mial racje
Patrzac na wykres, to mielismy jak dotad do czynienia z powolną akumulacją. Od 14 kwietnia, mniej wiecej, zaczeła sie bardziej gwałtowna akumulacja i teraz będzie juz tylko lepiej. Papier jest mocno niedowartosciowany, i taka jest prawda. Jak sie porówna wykres PRC ze wskaźnikiem PVI to widac, że teraz wykres będzie ostro szybował do góry, zeby sie z nim zrównać. Tak to widzę ;)
poki co trzeba na wszystko spojrzec chlodno mysle ze dzis skonczy sie na 1.52 na dziennym moze byc wyzej spoldzielnia oto zadba zeby nie spowodowac szoku u grajacych po tych wynikach
Nie wiem czy wiecie ale w kwietniu były bardzo duże obniżki towaru nawet do 70% więc nie trudno zrobić obroty w firmie jak to się ma do zysku zobaczymy niebawem ale radzę być ostrożny z kupowaniem za wszelką cenę Dzis kupic i sprzedać jak się uda zarobić już nie mówiąc o tych co zbierali po1,30