2,50 to ja przewiduję najdalej w 2 m-ce . Przypominam że 2,50 to było po scaleniu , nie tak dawno. Zatem to tylko będzie powrót do normy. Ja poczekam na dychę.
to nie takie proste ale jest duże pole do poprawy np. Dług netto / EBITDA, ROA , ROE Dobrym przykładem poprawy wskażników jest MONN , kilka lat temu MONN startował z podobnych poziomów wskaźników dzisiaj ROA i ROE to około 30% a PRC obecnie 1,6 % Czyli jest co poprawiać w rentowności biznesu i tego się trzymajmy.
Nie ma co się rozpisywać o prognozach, ale jutro szykuje się piękny dzień. Piękne otwarcie. Nie mogę się doczekać przeglądu ukrytego hamowania, oj będzie drogo kosztowało. Jak przytrzymają to wg mnie jest to podstawowy znak do stopniowego wejścia na dłuższy okres.
Powtarzam - 10 zł będzie kosztował za trzy lata. A wy podniecacie się kilkudziesięcioma procentami wzrostu. Popatrzcie na potencjał jaki jest w tej firmie. Na dość ograniczonej asortymentowo ofercie zrobili już taki obrót. Jeśli trochę dopracują i rozszerzą ofertę to jest tu ogromny potencjał do wzrostu obrotów i zysku. Dla Bauera PRÓCHNIK - to być albo nie być !!! Jak ktoś ma pasję to wynik nie ma granic. Jaki wy szkółki niedzielne pokończyli chłopcy że zaćmę macie na oczach.
ja na razie odpuszczam poczekam na wyniki 10% w tydzień jest ok dzięki Warto było być cierpliwym .Nigdy nie sprzedawaj jak tracisz Przyjdzie czas że zarobisz taka moja maxyma i się sprawdza
swieta racja tylko astronauci moga cos otym powiedziec grubasy popchneli dzis powyzej 1.50 ja sie tylko podlacyzlem do tego rurociagui tez opchnalem od tego momentujuz spadlo pare % ale czujnym trzeba byc i moze do gry trzeba jutro albo pojutrze znowu wejsc