Dnia 2016-05-04 o godz. 16:23 pablo7 napisał(a): > Dnia 2016-05-04 o godz. 16:19 ~GREG napisał(a): > > MUSISZ WIECEJ CZYTAC BO TAK SAMO KSIAZKOWO WYWALALI > > ty sie za to musisz wiecej uczyc powrocik ladny do 60wsparcie i schlodzili wskazniki nie ucz mnie i nie siej fermentu
zaraz wymiata cala podaz a wy dalej oddawajcie darmowe akcje
Na razie bardzo spokojnie. To było podpisanie umowy, o wybraniu oferty na którą było info wcześniej. Wszytko jest ok.
Poczytajcie co w Polsce się dzieje jeśli chodzi o budowę obiektów sportowych, a może będziecie wiedzieć co w najbliższym czasie (już nie w tej cenie) czeka Tamex.
Dzisiaj kolejne przynajmniej 70k akcji zebrane i zakopane. Przed 2zł ich nikt nie zobaczy ;)
Dnia 2016-05-04 o godz. 17:52 ~Tamex napisał(a): > Na razie bardzo spokojnie. To było podpisanie umowy, o wybraniu oferty na którą było info wcześniej. Wszytko jest ok. > > Poczytajcie co w Polsce się dzieje jeśli chodzi o budowę obiektów sportowych, a może będziecie wiedzieć co w najbliższym czasie (już nie w tej cenie) czeka Tamex. > > Dzisiaj kolejne przynajmniej 70k akcji zebrane i zakopane. Przed 2zł ich nikt nie zobaczy ;) >
wiemy ze to bedzie perla z korektami,kolejne umowy przed nami idealnie wedlug AT szli :)))
Dnia 2016-05-04 o godz. 20:57 ~lol napisał(a): > Z gory sorry ze tutaj Pablo ale ciężko gdzieś zapytać w sensownym miejscu:) > > obserwujesz moze presto?tak na krótko to też widzisz wybicie?
wzieles lol tamez,presto ciezki temat wiecej nie widze niz 16 teraz opor tyle co moge ci powiedz o presto
Dnia 2016-05-04 o godz. 22:52 ~lol napisał(a): > Wziąłem tamex ale jeszcze stoję z resztą na 0,61 do 20k mi brakuje:( kurcze pytam bo wisze niestety na presto ale trudno zobaczymy co będzie,dzięki:)