• przekret Autor: ~ad [37.47.100.*]
    Ta spolka to jeden przekret,Obligacje nie wykupione bo i po co?Zmiany w zarzadzie,aby zamotac bardziej.Akcje sprzedane dla frajerow.Fikcyjne przejecie spoki cars energy gdzie prezesem jest cygan bez podstawowki,a sponsorem jego ojciec,ktory bedzie wycofywal wszystkie swoje udzialy ze spolek sowa i inni o nazwiskach flory i fauny.wkrotce finisz tego przekretu,a kasiorka w kieszeni kilku osob.
  • Re: przekret Autor: ~tomek [89.78.20.*]
    Poziom wykształcenia tego cygana jest tutaj przekrętem ?
  • Re: przekret Autor: ~antyspółdzielca [91.212.223.*]
    Dnia 2016-05-04 o godz. 11:54 ~tomek napisał(a):
    > Poziom wykształcenia tego cygana jest tutaj przekrętem ?

Chyba autora wątku.

Termin nieznacznie przedłużony za dodatkową kase, spłacą serie A potem przedterminowo serie B i po temacie. A papier sprzedany po 9 gr (choć jak widać niewielu sie daje wydxx) nie wróci.
    A spółdzielnia sie dwoi i troi na forum, żeby zebrać w dołku.
  • Re: przekret Autor: ~Czykiratka [51.171.37.*]
    Nie są w stanie spłacić pierwszego kuponu za obligacje serii B. Dziś mija termin wypłaty odsetek, a odsetek na koncie nie widać, kontaktu ze strony spółki też pewnie nie będzie. Więc jak możesz pisać, że wszystko zostanie spłacone: wykupiona seria A plus odsetki za przedłużenie, pierwszy kupon za serię B i jej wykupienie 15 czerwca. Spółka straciła wiarygodność dzięki swoim powiązaniom biznesowo-kapitałowym (TK Invest, Browar Wojcieszów, HWDP, Cars Energy). Do tego jak można sprzdawać obligacje klientom bez ewidencjonowania ich i bez ustalenia zabezpieczeń na hipotekach. TO JEST RŻNIĘCIE GŁUPA I ZWYKŁE NACIĄGANIE OBLIGATARIUSZY.
  • Re: przekret Autor: ~Maupa_w_niebieskim [78.11.144.*]
    @antyspółdzielca.
    Chcesz to skupuj ten walor i licz na interes życia - Twój wybór i Twoja kasa. Ale nie ściemniaj, że jest OK. Obligacje wypuszczone tylko nie zaawidencjonowane tam gdzie wg WEO zaawidencjonowane być miały - to jest przestępstwo. Brak ustanowienia wskazanych w WEO zabezpieczeń - to też przestępstwo.
  • Re: przekret Autor: pablo7 [37.47.199.*]
    a gdzie czlowiek ze spoldzielni zaginal tzw xxx:)))))
  • Re: przekret Autor: ~ad [31.61.136.*]
    Warszawa
  • Re: przekret Autor: ~xxx [213.108.115.*]
    a oco kaman ?
    https://www.bankier.pl/forum/temat_spolka-nie-reguluje-zobowiazan,20476563.html
    https://www.bankier.pl/forum/temat_smutne-sa-te-wyrzutki,20472049.html

jestem przeciez

• Re: przekret Autor: ~Viola [83.175.227.*]
    Trzeba do prokuratury i knf
  • Re: przekret Autor: ~ano [176.221.120.*]
    https://www.bankier.pl/forum/temat_re-obligacje-velto-cars-sa,20466591.html

potestowali rynek, potestowali
    i zabrali dyszke

a ja bym dolozyl sprzedaz po 10, skoro tym steruja to wiedza co i jak i przeciez by tego nikt nie zabral
    bo cala reszta sie boi i nawet dzis oddali po kosztach wczorajsze zakupy, hahaha

a wiec dolozylbym po dychaczu sprzedaz, sklonil do zrzutow po 9
    i zasial paniczke

ale szkoda ze graja inaczej
    ja czekam na zamkniecie na 12
    i wtedy za reszte pkc do wora

Dziwny zbieg okoliczności. Nie wiem czy pamiętasz pablo ale to już drugi taki "zbieg okoliczności".
    Z tym, że w tym planie pomogła drobnica bo z 1,5 mln po 11 zrobiło sie niecałe 800k. 500k zebrali po 10 gr. na drugi dzień po zrzucie i aktualnie zostało nieco ponad 300k na S po 10. Czyli mamy tych co zeszli z 11 na 10. A od 4 dni zebrano około 350k po 9 które nie wylądowały na S po 10.
    A teraz worek po 9 zdaje sie nie mieć dna. Codziennie schodzą pakieciki od "cynamonowców" a K coraz większe.
    Jeśli ktoś zaprzeczy, że tu zbierają papier to pozostaje mi tylko mu pogratulować i pozostawić bez komentarza.

Poza tym TK ma jeszcze około 4,8 mln papiera. A poniżej 10 nie oddają.
    I jeszcze jedno bardzo zastanawiające - jeżeli jest aż tak bardzo, żle jak tu piszecie to po co Skarbiec w międzyczasie załadował 11mln akcji ?

• Re: przekret Autor: pablo7 [37.47.231.*]
    Dnia 2016-05-05 o godz. 14:06 ~ano napisał(a):
    > https://www.bankier.pl/forum/temat_re-obligacje-velto-cars-sa,20466591.html
    >
    > potestowali rynek, potestowali
    > i zabrali dyszke
    >
    > a ja bym dolozyl sprzedaz po 10, skoro tym steruja to wiedza co i jak i przeciez by tego nikt nie zabral
    > bo cala reszta sie boi i nawet dzis oddali po kosztach wczorajsze zakupy, hahaha
    >
    > a wiec dolozylbym po dychaczu sprzedaz, sklonil do zrzutow po 9
    > i zasial paniczke
    >
    > ale szkoda ze graja inaczej
    > ja czekam na zamkniecie na 12
    > i wtedy za reszte pkc do wora
    >
    > Dziwny zbieg okoliczności. Nie wiem czy pamiętasz pablo ale to już drugi taki "zbieg okoliczności".
    > Z tym, że w tym planie pomogła drobnica bo z 1,5 mln po 11 zrobiło sie niecałe 800k. 500k zebrali po 10 gr. na drugi dzień po zrzucie i aktualnie zostało nieco ponad 300k na S po 10. Czyli mamy tych co zeszli z 11 na 10. A od 4 dni zebrano około 350k po 9 które nie wylądowały na S po 10.
    > A teraz worek po 9 zdaje sie nie mieć dna. Codziennie schodzą pakieciki od "cynamonowców" a K coraz większe.
    > Jeśli ktoś zaprzeczy, że tu zbierają papier to pozostaje mi tylko mu pogratulować i pozostawić bez komentarza.
    >
    > Poza tym TK ma jeszcze około 4,8 mln papiera. A poniżej 10 nie oddają.
    > I jeszcze jedno bardzo zastanawiające - jeżeli jest aż tak bardzo, żle jak tu piszecie to po co Skarbiec w międzyczasie załadował 11mln akcji ?
    >

oj kolege ano musieli dobrze zawiesic na haku
    Jak na kogoś bez akcji i kto nie ma zamiaru tego tknąć to szybka riposta. Tego sie właśnie spodziewałem.
    Już ci pisałem, że mam po 10 i to żadna tajemnica i nie uważam, że to hak.

Dnia 2016-05-05 o godz. 14:31 ~ano napisał(a):
    > Jak na kogoś bez akcji i kto nie ma zamiaru tego tknąć to szybka riposta. Tego sie właśnie spodziewałem.
    > Już ci pisałem, że mam po 10 i to żadna tajemnica i nie uważam, że to hak.
    >

tylko szkoda, że sie nie odniosłes do tego co napisałem.
    to masz cohones, bo ja bym sie zaczal zastanawiac czy to faktycznie interes zycia jest ...

chyba ze sobie usrednisz jak zmienia kod na 7 z przodu
    "Jeśli ktoś zaprzeczy, że tu zbierają papier to pozostaje mi tylko mu pogratulować i pozostawić bez komentarza."

czy juz gratulujesz ?
    mozna bez problemu zakupic po 9 jesli tylko chcesz
    a pisalem ze to ze kupiles po 10 to wcale nie znaczy ze dobrze zrobiles

"Poza tym TK ma jeszcze około 4,8 mln papiera. A poniżej 10 nie oddają."
    a skad wiesz ze nie oddaja ?

nie musza informowac
    wiadomo ze po 10 zrzucil ostatnio ktos ze spolki 500000 papiera
    bo oficjalny komunikat poszedl

Śmiało moge powiedziec, że jestem wyjątkowo spokojny.

poczekaj az zobaczysz raport kwartalny ...
    :)
    to oni mieli ostatnio ujemne przychody operacyjne ?
    nie chce mi sie sprawdzac ale chyba oni

no poczekam.
    4 q 15r. mieli kiepski natomiast rok zakończony zyskiem netto prawie 700k.
  • Wyniki wszystko pokaza Autor: ~Viola [185.102.190.*]
    Oraz to czy wykupić obligacje od tego zależy być albo nie być spółki. Jak wykupić to w czerwcu mamy 15 groszy minimum. Nie wykupić i słabe wyniki to 5 groszy
  • Re: Wyniki wszystko pokaza Autor: ~Viol [185.102.190.*]
    Póki co rośnie wiec sugeruje to ze będzie dobrze
  • Re: Wyniki wszystko pokaza Autor: ~viola [185.102.190.*]
    To prawda póki co zgarnEli 10 groszy i czekamy do końca maja
  • Re: Wyniki wszystko pokaza Autor: ~xxx [213.108.115.*]
    co ci rosnie ?
    chyba cisnienie ...
    tylko nie mow ze chodzilo o to sztuczne zawyzenie kursa znikoma iloscia sztuk
    choc pocieszyc zawsze sie warto
[x]
VELTO 0,00% 0,01 2018-10-31 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.