Kurcze mam nadzieję że uda mi się dobrać poniżej 0.60 w środę jeszcze...Pablo co ci tam z kresek widać na horyxoncie?dalej konsola? Tak na marginesie trzymasz zastal czy oddałeś?
Dnia 2016-05-02 o godz. 21:43 ~lol napisał(a): > Kurcze mam nadzieję że uda mi się dobrać poniżej 0.60 w środę jeszcze...Pablo co ci tam z kresek widać na horyxoncie?dalej konsola? Tak na marginesie trzymasz zastal czy oddałeś?
lol zastal opchnelem 84gr narazie tam korekta,tamex spojrz na wykres zobacz gdzie luka daj maila to ci napisze:)))bedzie dobrze tamex
No wiem luka 0.53 tylko ciężko im zejść:) mam trochę za 0,60 jeszcze w środę dobiore mam nadzieję że niżej:)wyszedłem z softblue k 0,69 s 1,09:) zysk przexnaczam na tamex:)pozdrowienia i powodzenia:)
Dnia 2016-05-02 o godz. 23:19 ~lol napisał(a): > No wiem luka 0.53 tylko ciężko im zejść:) mam trochę za 0,60 jeszcze w środę dobiore mam nadzieję że niżej:)wyszedłem z softblue k 0,69 s 1,09:) zysk przexnaczam na tamex:)pozdrowienia i powodzenia:)
no to gratuluje lol softblue choc pisalem zasieg na ktoryms z watkow 1,24 i powrot 1,11 ale i tak ladnie,spokojnie powinien dotknac 53gr tamex zeby luke zamknac pozdr i sukcesow zycze
Powinien, ale na razie się nie kwapi. Jeśli dotknie to pewnie ktoś zniecierpliwiony sypnie z lewej. Po 50 - 53gr z chęcią sobie dobiorę.
Ciekawy jestem czy pojawią się kolejne kontrakty - jeśli tak to 80gr nie powinno się utrzymać ;)
Widać, że ludzie podchodzą do sprawy psychologicznie - 50% zarobku i wywalają. Najwięcej akcji zmieniło właściciela po 58 - 65 groszy i 90gr to może być bariera trudna do pokonania.
Na razie spokój - myślę, że do 66groszy stoi pewnie ze 100k ludzi, którzy weszli licząc na szybki zarobek i teraz pewnie będą się pozbywać. Więc raczej nie powinno być specjalnego problemy z kupnem kilkudziesięciu sztuk papiera. Problem zacznie się dopiero jak coraz więcej ludzi będzie na długi termin. Akcji niecały milion, a co sesję część zakopywana. Tutaj może być i kilka zł, spółka jest liderem swojej branży (a właśnie liderów warto grać) i ja osobiście mogę spokojnie poczekać przynajmniej do maja 2017 na wyniki za 2016 rok, sprzedając pewnie w okolicach 2zł ;)
Dnia 2016-05-04 o godz. 08:07 ~Tak napisał(a): > Powinien, ale na razie się nie kwapi. Jeśli dotknie to pewnie ktoś zniecierpliwiony sypnie z lewej. Po 50 - 53gr z chęcią sobie dobiorę. > > Ciekawy jestem czy pojawią się kolejne kontrakty - jeśli tak to 80gr nie powinno się utrzymać ;) > > Widać, że ludzie podchodzą do sprawy psychologicznie - 50% zarobku i wywalają. Najwięcej akcji zmieniło właściciela po 58 - 65 groszy i 90gr to może być bariera trudna do pokonania. > > Na razie spokój - myślę, że do 66groszy stoi pewnie ze 100k ludzi, którzy weszli licząc na szybki zarobek i teraz pewnie będą się pozbywać. Więc raczej nie powinno być specjalnego problemy z kupnem kilkudziesięciu sztuk papiera. Problem zacznie się dopiero jak coraz więcej ludzi będzie na długi termin. Akcji niecały milion, a co sesję część zakopywana. Tutaj może być i kilka zł, spółka jest liderem swojej branży (a właśnie liderów warto grać) i ja osobiście mogę spokojnie poczekać przynajmniej do maja 2017 na wyniki za 2016 rok, sprzedając pewnie w okolicach 2zł ;) > > Wspomnimy sobie to za rok ;) >