• arkusz zlecen Autor: ~5ak [188.146.70.*]
    wyglada wesolo. zrzuc 1000 akcji i jestesmy na 5.8. Pewnie stad posiech ex prezesa. Ktos wie co z kontraktem w usa?
  • Re: arkusz zlecen Autor: ~MAX [37.249.9.*]
    wszyscy już są posikani, nie ma kontraktów a patent można wsadzić sobie wiecie gdzie??
    no.....
  • Re: arkusz zlecen Autor: ~rex [31.61.136.*]
    wszyscy czekaja na dalsze wydarzenia
  • Re: arkusz zlecen Autor: ~Mirek [31.41.232.*]
    Ponadto, już w I kwartale 2016 r., Spółka zależna złożyła pozew o zasądzenie rekompensaty z tytułu kary umownej, jaką Spółka zależna obciążyła kontrahenta, oraz wypłaty wynagrodzenia za zrealizowaną część kontraktu.
    Ktoś wie ile czasu sprawa może się toczyć ? Już prawie pół roku minęło od złożenia pozwu
  • Re: arkusz zlecen Autor: ~MAX [37.249.9.*]
    nie o to nam chodzi, odszkodowanie możemy sobie w d wsadzić, tutaj mają być przychody, a na razie tylko biadolenie..........
  • Re: arkusz zlecen Autor: ~Mirek [31.41.232.*]
    Z Bełchatowa 250tyś zł kary na czysto + kasa za wykonane roboty a cała umowa była na 2 mln zł (ile zrobili ? nie wiem może 1% może 50% może 80%). Druga sprawa to taka, że II konkursu w ramach programu SOWA powinien niedługo wystartować, a to przyniosłoby $$$ :) Fakt faktem mnie również martwi USA
  • Re: arkusz zlecen Autor: ~ssak [83.22.142.*]
    No i realizuje się spadkowy scenariusz. Prawda jest taka że popty w tej chwili nie ma i nie będzie, dopóki nie uporządkuje się 40% akcjonariatu w reką ex-prezesa. Geotrans martwi mnie bardzo, zalatuje to dziwnymi praktykami typowi dla NC gdzie mniejszy nagle z niewiadomych przyczyn przejmuje większego...
  • GEOTRANS jest pusty Autor: ~yankee [31.6.142.*]
    nie mają pieniędzy na przejęcie i próbują coś ugrać na NC W sumie bandyterka. zastanawia mnie tylko czy ex taki mało rozgarnięty czy z premedytacją. K mać!
  • Re: arkusz zlecen Autor: ~piotrek [46.113.139.*]
    wszystko to bardzo dziwne jest
[x]
APANET -5,66% 1,00 2025-11-10 16:45:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.