• 7 dni na zakupy Autor: ~Super_CAD [66.249.81.*]
    Tyle zostało do raportu za pierwszy kwartał. Co pokaże? Czy oprócz suchych zestawień firma w końcu puści info o spłacie MM, dofinansowaniu 4,5 mln zł na centrum badawczo-rozwojowe a może zrobi to wcześniej? A może później. Co wróży ta cisza? Po co było tyle hamowań kursu na końcówkach sesji? Mam trochę % swojego portfela tutaj choć to kilka k akcji, ale szperam po necie, niucham no i dobrze to wygląda. Tylko ktoś tu dziwnie rozgrywa, spowalnia... Ciekawe po co...
  • Re: 7 dni na zakupy Autor: ~zooro [178.37.5.*]
    witam
    mysle ze bedzie dosyc ciekawie w tym roku pamietam jak kupowałem tutaj akcje po 3zl i bylo ok a teraz 2zl przy tak obiecujacych wynikach ostatnio dobrałem fajny pakiet po 1,5 i to był strzał w 10 a przynajmniej tak mysle ,realistycznie oceniem ze na wakacjach cena akcji powinna krecic sie 4,5zł jest jeszcze kilka rzeczy do omuwienia np co z akcjami skupionymi cena srednia wyniosła 2,5zł ,dywidenda, kasa z MM ,dofinansowanie ,wyniki
  • Re: 7 dni na zakupy Autor: ~kc [178.217.249.*]
    to już cos wiedzą że to spada?
  • Re: 7 dni na zakupy Autor: ~rara [95.41.226.*]
    to spada z prostego powodu, leszcz przychodzi kupuje i czeka, mysli oj jak fajnie szybko zarobię i co , tydzien dwa i sprzedaje po stracie stąd ten spadek a taki gość jak ja tylko czeka aby dokupić i cieszyć się później. ja mam czas a oni nie. Akcje mam już prawie 1,5 miesiąca a gram od niedawna i widzę sens inwestycji. zwłaszcza ze jestem na +
    jak tak kupujesz to bardzo małe obroty robisz.
    jak tak kupujesz to bardzo małe obroty robisz.
  • Re: 7 dni na zakupy Autor: ~Jokis [217.173.190.*]
    Al spada jaaaaa uważaj bo już wiedzą o zlych wynikach bardzo złych... UCIEKAC!!!
  • Re: 7 dni na zakupy Autor: ~Piotr [94.254.193.*]
    słabo naganiasz z tym "UCIEKAĆ",za wiele nie kupisz taniej,tylko leszczyki ci sprzedadzą
  • Re: 7 dni na zakupy Autor: ~jokis [217.173.190.*]
    hahaha ja nie naganiam tylko obserwuje od jakiegoś czasu bezruch i się zastanawiam co tu jest nie tak?
  • Re: 7 dni na zakupy Autor: ~Piotr [94.254.193.*]
    przeczytaj,co napisałeś...kto sprzedaje?kto zna niby złe wyniki?Te 3000 akcji nazywasz sprzedawaniem pod złe wyniki?A popyt id 1,20 widziałeś?Znam te forumowe teksty typu "uciekać",szkoda czasu na takie tanie chwyty...jeśli obserwujesz,to wyciągnij właściwe wnioski,a nie rzucaj hasłami o wywalaniu,którego nie ma.Choć oczywiście znam intencję takich tekstów
  • Re: 7 dni na zakupy Autor: ~malo [212.244.62.*]
    Dnia 2016-05-06 o godz. 00:56 ~Piotr napisał(a):
    > przeczytaj,co napisałeś...kto sprzedaje?kto zna niby złe wyniki?Te 3000 akcji nazywasz sprzedawaniem pod złe wyniki?A popyt id 1,20 widziałeś?Znam te forumowe teksty typu "uciekać",szkoda czasu na takie tanie chwyty...jeśli obserwujesz,to wyciągnij właściwe wnioski,a nie rzucaj hasłami o wywalaniu,którego nie ma.Choć oczywiście znam intencję takich tekstów

wydaje mi się, że gdyby ludzie zaczęli bombardować firmę mailami bądź telefonami to może w końcu się obudzą i dadzą info, bo na chwile obecną zarząd ma w dup... akcjonariuszy i tyle.
  • Re: 7 dni na zakupy Autor: ~jokis [217.173.190.*]
    mam już dość tego papiera, zero obrotu co za syf :(((
  • Re: 7 dni na zakupy Autor: ~malo [212.244.62.*]
    SKONSOLIDOWANE RAPORTY KWARTALNE:
    - za I kwartał 2016 r. – 12 maja 2016 r.

Przygotować się na wizytę w kosmosie :)
  • Re: 7 dni na zakupy Autor: ~rara [77.114.157.*]
    no i czekamy na kosmos byle zwiracze wytrzymały
  • Re: 7 dni na zakupy Autor: ~Jurul [37.190.176.*]
    jak maja byc dobre wyniki jak mozna kupic ZWCAD za 1800zl brutto...? a to jest swietna chinska podróbka autocada...
  • Re: 7 dni na zakupy Autor: ~Yes [31.182.95.*]
    zakupy już były-wzrost w poprzednim miesiącu 478 000 akcji!!! Korekty to jest tutaj takie marne powietrze,nic do dołu nie idzie (pieniądza w dół nie ma)...Natomiast patrząc szerzej, wzrost od 1,05 do 2,40 to skumulowane prawie 2 mln akcji,a spadek od szczytu do 1,55 to skumulowane około 440 tys, później poziomy akumulacyjne i właśnie zeszłomiesięczny wzrost

link
[x]
PROCAD -0,83% 2,40 2022-06-28 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.