To teoria spiskowa. Tutaj nie ma popytu w ogóle , niestety. Rynek nadal nie wierzy Pani Prezes ( kiedyś się sparzył). Ja rynek będzie zainteresowany akcjami Miraculum , to i cena będzie rosła. Skoro nikt tych akcji nie chce kupić , to jak ma rosnąć cena ? Taka moja opinia.
Problem jest w tym ,że akcji Miraculum nikt nie chce kupić.... Niby jest dobrze , niby.....,ale jakoś nikt nie kupuje. Kupujcie i zobaczycie ,że cena poszybuje w górę, bez tego nie ma szans... Zaczniecie kupować , to skończą się teorie spiskowe o "celowym zaniżaniu kursu " jak za dotknięciem czarodziejskiej różdzki.
Problem jest w tym ,że akcji Miraculum nikt nie chce kupić.... Niby jest dobrze , niby.....,ale jakoś nikt nie kupuje. Kupujcie i zobaczycie ,że cena poszybuje w górę, bez tego nie ma szans... Zaczniecie kupować , to skończą się teorie spiskowe o "celowym zaniżaniu kursu " jak za dotknięciem czarodziejskiej różdzki.
Zgadzam się. Jest godz. 11.00 i nikt nie kupił jani ednej akcji... Pani w warzywniaku robi większe obroty. Jak nie będzie popytu to tutaj należy zapomnieć o wzroscie ceny kursu akcji, bo niby jak ???????? Do roboty , kupować ,a nie biadolić i wymyślać teorie.
Ja dzisiaj weszłam w Miraculum za całą gotówkę. A cena w wezwaniu max 3 zetki . Nawet jakby zaczęli kupować inni to i tak wysypią im na głowy tysiące akcji
Słyszałem ,ze nawet celowo zanizają kurs :))))))) Tyle ludzi kupuje akcje Miraculum, takie obroty...,a kurs nadal na dnie ....kupują i kupują i nic to nie daje ....:))))))) Trzymają kurs :))) Zobacz jakie dzisiaj "bycze" obroty.. :)))) ,a kurs ani drgnie :))))))))