Zarzucałem w czterech paczkach więc chyba ode mnie :-). Potem ktoś się chyba wystraszył i zasypał do 58gr. Tak więc teraz wiecie, że to nie grubas sypał :-) więc powinno być ok. Za 1 kwartał nie oczekujcie za wiele, stadionów nie buduje się w miesiąc lub dwa...
Dnia 2016-04-29 o godz. 22:47 ~ivan napisał(a): > Zarzucałem w czterech paczkach więc chyba ode mnie :-). Potem ktoś się chyba wystraszył i zasypał do 58gr. Tak więc teraz wiecie, że to nie grubas sypał :-) więc powinno być ok. Za 1 kwartał nie oczekujcie za wiele, stadionów nie buduje się w miesiąc lub dwa...
a czemu nie oddales 66 byl zasieg ja oddalem 65gr i odkupilem czesc juz 58-7 i bede dalej odkywal po konsolidacji opor 66gr zostanie wybity nastepny dopiero 87gr,no nic gratuluje tez zarobku 50%,a to wyrzucanie 58-61 w czwartek to bylo w panice :)))jak cos to czekam na luce ktora wykreslili w czwartek pozdr i milej majowki zycze
Dnia 2016-04-30 o godz. 08:24 ~Tamex napisał(a): > To dziękuję za akcje bo zebrałem kolo 40k jak rzuciłes
takie sa prawa rynku jeden kupuje jeden sprzedaje,jednemu starczy 50%,mysle ze spolka ma duzy potencjal do wzrostow na duzo wyzsze poziomy a korekty musza byc w celu wychlodzenia wskaznikow,male ff to wielki plus,plus kontrakt za kontraktem spojka bardzo rozwojowa a decyzje niech kazdy sam podejmie pozdrawiam akcjonariuszy tamexu
Dnia 2016-04-30 o godz. 08:56 ~Don napisał(a): > Nfpl da mocno zarobić w najblizszych tygodniach... > > > > 6 mln dofinansowania a kapitalizacja spolki 5 mln hue hue odjazd > > > > 0,5 mln zysku, spolka zatrudnia 38 osob i ma spore przychody > > > > Mocno sie rozwijamy > > > > 2 zl kwestia czasu
wiemy tez posiadam tam musza wybic opor 42gr NFPL:))))