Chopie, to jest dłuższa sprawa, tam są poważniejsze analizy i opowieści.
Podtrzymują cenę w dłuższym okresie między 32-40 złotych.
Artykuł o tyle ważny, że jeśli jakiś inwestor, np. niemiecki, będzie chciał sobie coś poczytać o Brasterze, to może znaleźć informacje na niemieckim portalu. A to już robi poważniejsze wrażenie.
32-40 w dluzszym terminie? to chyba jakis zart To jak by sprzedawali ten braster jako zabawki dla dzieci to mozna tak to wyceniac, bo raczej malo hitowa to bylby produkt ale cos dalo by sie pewnie sprzedac, dodac pasek i bylby kask ze swietna wentylacja. W dlugim terminie to ma to z sukcesem wejsc na rynek i wtedy ta wycena jest smieszna a jak nie bedzie sukcesu to wycena tak samo jest z d... wzieta. Mam nadzieje ze to jedyna slaba strona tego raportu i reszta trzyma sie juz calosci. Fajnie ze pisza ale to zadywanie ceny mogliby sobie darowac.
Towarzystwo wzajemnej adoracji w akcji.. Widzę, że funkcja klakierow wróciła do łask. Wszyscy poruszają się jak dzieci we mgle, więc chwytają się rozpaczliwie a to strony www, a to wypowiedzi prezesa od czegos tam, a to sponsorowanych artykułów, a to analiz z d... Bo przecież nie sprzedano ani jednej sztuki testera....a co gorsze nawet jej nie wyprodukowano.
Nie no, dobrze, że mamy takiego doradcę-erudytę tu cytuję: oko proroka "wiec sprzedałem resztę...bo po takim szczytowaniu i ekstazie posiadaczy...zwiotczenie mięśnia jest pewne".
Stary palec ci się omsknął i nie tą stronę internetową w przeglądarce włączyłeś - tu nie xxxmegabrastsforfuck tylko Braster. Za żenujące zwierzenia co ci zwiotczało dziękujemy :-))))
żenujące być może, ale wpisujące się w trend tego forum. Jak więc nazywać ten stan umyslu inwestorów piszących hymny pochwalne o sprzęcie, ktorego nikt nie widział? Do czego można porównywać kilkukrotne histerie zakupu akcji, a później paniczna wyprzedaż... Przecież testera nie bylo podczas wzrostów, wiec spadki to nie wynik jego kradzieży :)
Zaczynałem zakupy BRA po 5-8 zł wówczas sporo "fachowców " pisało że ;sztuczna podbitka, kamera termowizyjna, największy przekręt na NC. Dzisiaj jesteśmy na głównym parkiecie, lada chwila produkcja, w 17r wchodzimy do USA a ja mam 100% przyrost wartości. Nie dajcie się zwieść manipulantom bo do za chwile akcje wykupią zagraniczni a Polak zostanie z ręką w nocniku.
Na chwilę obecna, nie mieszaj zysków na obrocie akcjami z produktem, który powstaje juz 7 rok. Też zarabiam, ale od czasu związku Brastera z DGA i awantury udziałowców, naukowców i innych zainteresowanych - stawiam na newsy gosci od promocji, a nie na sam produkt... Jego może nie byc, ważne aby byly nadzieje i pomysly jak je rozpalić gdy gasną.
Nö i to jest to cale Forum zajmuje sie tropieniem spiskowcow bo tak naprawde tematy sie wyczerpaly.przeciez glupio komentowac spadki.zatrudnijcie. Pana zbyszka.,to mniejwiecej ta sama tonacja