• po takich infach to sie otworzy dopiero za tydzien Autor: ~adam [79.191.159.*]
    ciekawe po ile
  • Re: po takich infach to sie otworzy dopiero za tydzien Autor: ~bidok [94.254.242.*]
    Obstawiam pół grosza
  • Re: po takich infach to sie otworzy dopiero za tydzien Autor: ~dystrybutor [176.221.120.*]
    Dnia 2016-04-28 o godz. 18:32 ~bidok napisał(a):
    > Obstawiam pół grosza

smutny kolega wyleszczony po 1 ???
    Pisałem, że obligi dogadane ? :D ano pisałem hehe
  • Re: po takich infach to sie otworzy dopiero za tydzien Autor: ~dystrybutor [176.221.120.*]
    Jak do tej pory euforii w arkuszu nie widać :D pewnie sie boją tej bańki co J. została :)
    no i gitarrrra.
  • Re: po takich infach to sie otworzy dopiero za tydzien Autor: ~Ciekawski [83.22.250.*]
    Dnia 2016-04-29 o godz. 09:44 ~dystrybutor napisał(a):
    > Jak do tej pory euforii w arkuszu nie widać :D pewnie sie boją tej bańki co J. została :)
    > no i gitarrrra.

co by było jakby jakaś zbiorowa genialna myśl że zdejmujemy tą bańkę aby nie straszyć

Dnia 2016-04-29 o godz. 12:27 ~Ciekawski napisał(a):
    > Dnia 2016-04-29 o godz. 09:44 ~dystrybutor napisał(a):
    > > Jak do tej pory euforii w arkuszu nie widać :D pewnie sie boją tej bańki co J. została :)
    > > no i gitarrrra.
    >
    > co by było jakby jakaś zbiorowa genialna myśl że zdejmujemy tą bańkę aby nie straszyć
    >

Ja jestem za. Z tym, że jak już wcześniej napisałem bańka brakuje do jego wolumenu a nie wiadomo ile drobnica sie do tego dołożyła.
    Więc może ma bańke a moze 1,5.
    Ja tak ze 280k moge jeszcze dobrać do równego rachunku :D
  • Re: po takich infach to sie otworzy dopiero za tydzien Autor: ~bidok [37.47.74.*]
    No popatrz wrywają sobie akcje z rąk, że nie mogą rynku zrównoważyc
    Dnia 2016-04-29 o godz. 15:12 ~bidok napisał(a):
    > No popatrz wrywają sobie akcje z rąk, że nie mogą rynku zrównoważyc

no i ? jak cel miał twoj post ?
    Już pisałem o nagonce jak ma gdzie spadać. więc ?
    Mam po 1 gr. - jeszcze dobiore. I nie interesuje mnie sprzedaż po 3-4 gr. mimo, że nastawiali tam batonów. A podejrzewam, że prędzej czy później znikną.

• Re: po takich infach to sie otworzy dopiero za tydzien Autor: ~bidok [37.47.74.*]
    Chłopie kupiłeś po 1 gr i myślisz, że Pana Boga zlapales za nogi ?
    Dnia 2016-04-29 o godz. 15:45 ~bidok napisał(a):
    > Chłopie kupiłeś po 1 gr i myślisz, że Pana Boga zlapales za nogi ?

Chłopie a co ty tu robisz ?
    Dnia 2016-04-29 o godz. 15:49 ~dystrybutor napisał(a):
    > Dnia 2016-04-29 o godz. 15:45 ~bidok napisał(a):
    > > Chłopie kupiłeś po 1 gr i myślisz, że Pana Boga zlapales za nogi ?
    >
    > Chłopie a co ty tu robisz ?

No co cie zatkało ? Podaj choć jeden argument przemawiający za twoją obecnością tutaj !
    Prostuje Twoje herezje
    Dnia 2016-04-29 o godz. 16:21 ~bidok napisał(a):
    > Prostuje Twoje herezje

po co dobry samarytaninie ? po co ? martwisz sie o czyjes pieniądze.
    Wszedzie was pełno samarytaninów co w dołkach ostrzegacie, że bankruty a na górkach piejecie w niebiosa jaka wspaniała spółka i polecacie brać garsciami.
    Dziękujemy wam dobrzy ludzie.

Twoja odpowiedz jest taka jak sądziłem - czyli jak każdego dobrego człowieka na tym forum.
    Naszą rozmowę uważam za zakończoną.

Podtrzymuje rozmowę żebyś sam ze sobą nie musiał rozmawiać bo zauważyłem, że często sam sobie musisz odpowiadać
    Dnia 2016-04-29 o godz. 17:02 ~bidok napisał(a):
    > Podtrzymuje rozmowę żebyś sam ze sobą nie musiał rozmawiać bo zauważyłem, że często sam sobie musisz odpowiadać

Dnia 2016-04-29 o godz. 17:02 ~bidok napisał(a):
    > Podtrzymuje rozmowę żebyś sam ze sobą nie musiał rozmawiać bo zauważyłem, że często sam sobie musisz odpowiadać

Nie potrafisz czytac? W poprzednim poscie zakonczylem rozmowe z toba.
    A tak wogole wole odpowiadac sam sobie - bo wtedy przynajmniej ma to jakis sens.

Ty nie potrafisz odpowiedziec na jedno proste pytanie - po co tu jestes?
    Jak na nie odpowiesz wtedy mozemy rozmawiac. A do tej pory żegnam!
  • Re: po takich infach to sie otworzy dopiero za tydzien Autor: ~Ciekawski [83.22.250.*]
    A co się stanie jeśli tu przez rok będziemy kisnąć bo nie chcecie odblokować tamy ?

Dnia 2016-05-02 o godz. 13:43 ~Ciekawski napisał(a):
    > A co się stanie jeśli tu przez rok będziemy kisnąć bo nie chcecie odblokować tamy ?
    >

Ryzyko duże ale jak to bywa przy takim - szansa na duży zarobek. Bo dobre info i 2 gr. z lewej.
    Tu już było kilka impulsów pod wzrosty ale Jankowski przestraszył ludzi i mamy impas. Jednak toś to wszystko odbierał.
    Czas pokaże a już na pewno raport.

Nie chcesz ryzyka to na lokate :)
    Dnia 2016-05-02 o godz. 14:20 ~dystrybutor napisał(a):
    > Dnia 2016-05-02 o godz. 13:43 ~Ciekawski napisał(a):
    > > A co się stanie jeśli tu przez rok będziemy kisnąć bo nie chcecie odblokować tamy ?
    > >
    >
    > Ryzyko duże ale jak to bywa przy takim - szansa na duży zarobek. Bo dobre info i 2 gr. z lewej.
    > Tu już było kilka impulsów pod wzrosty ale Jankowski przestraszył ludzi i mamy impas. Jednak toś to wszystko odbierał.
    > Czas pokaże a już na pewno raport.
    >
    > Nie chcesz ryzyka to na lokate :)

Święte słowa :>)
    Tak się nałykałem jak pelikan
    Wypluje po 0,25 gr ,mogę czekać

Dnia 2016-05-02 o godz. 16:20 ~Ciekawski napisał(a):
    > Dnia 2016-05-02 o godz. 14:20 ~dystrybutor napisał(a):
    > > Dnia 2016-05-02 o godz. 13:43 ~Ciekawski napisał(a):
    > > > A co się stanie jeśli tu przez rok będziemy kisnąć bo nie chcecie odblokować tamy ?
    > > >
    > >
    > > Ryzyko duże ale jak to bywa przy takim - szansa na duży zarobek. Bo dobre info i 2 gr. z lewej.
    > > Tu już było kilka impulsów pod wzrosty ale Jankowski przestraszył ludzi i mamy impas. Jednak toś to wszystko odbierał.
    > > Czas pokaże a już na pewno raport.
    > >
    > > Nie chcesz ryzyka to na lokate :)
    >
    > Święte słowa :>)
    > Tak się nałykałem jak pelikan
    > Wypluje po 0,25 gr ,mogę czekać
    >

Ciekawski im więcej widze takich wpisów:

Autor: ~bidok [37.47.100.*] 2016-05-05 10:11
    Opublikowano przy kursie:  0,01 zł , zmiana od tamtej pory: 0,00%
    Re: Śmieć nad śmieciami
    Dystrybutor ależ ty energii wkładasz, żeby ten shit okryć chwałą , kiedy ty zrozumiesz, że ryzykujesz 100% straty

tym bardziej jestem pewny swego. Nie do wiary, że na tym forum jest ktoś kto "bezinteresownie" martwi sie o nasze pieniądze co ???
[x]
BELEAF 12,50% 3,06 2025-10-30 11:02:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.