Dnia 2016-04-29 o godz. 09:44 ~dystrybutor napisał(a): > Jak do tej pory euforii w arkuszu nie widać :D pewnie sie boją tej bańki co J. została :) > no i gitarrrra.
co by było jakby jakaś zbiorowa genialna myśl że zdejmujemy tą bańkę aby nie straszyć
Dnia 2016-04-29 o godz. 12:27 ~Ciekawski napisał(a): > Dnia 2016-04-29 o godz. 09:44 ~dystrybutor napisał(a): > > Jak do tej pory euforii w arkuszu nie widać :D pewnie sie boją tej bańki co J. została :) > > no i gitarrrra. > > co by było jakby jakaś zbiorowa genialna myśl że zdejmujemy tą bańkę aby nie straszyć >
Ja jestem za. Z tym, że jak już wcześniej napisałem bańka brakuje do jego wolumenu a nie wiadomo ile drobnica sie do tego dołożyła. Więc może ma bańke a moze 1,5. Ja tak ze 280k moge jeszcze dobrać do równego rachunku :D
Dnia 2016-04-29 o godz. 15:12 ~bidok napisał(a): > No popatrz wrywają sobie akcje z rąk, że nie mogą rynku zrównoważyc
no i ? jak cel miał twoj post ? Już pisałem o nagonce jak ma gdzie spadać. więc ? Mam po 1 gr. - jeszcze dobiore. I nie interesuje mnie sprzedaż po 3-4 gr. mimo, że nastawiali tam batonów. A podejrzewam, że prędzej czy później znikną.
Dnia 2016-04-29 o godz. 15:49 ~dystrybutor napisał(a): > Dnia 2016-04-29 o godz. 15:45 ~bidok napisał(a): > > Chłopie kupiłeś po 1 gr i myślisz, że Pana Boga zlapales za nogi ? > > Chłopie a co ty tu robisz ?
No co cie zatkało ? Podaj choć jeden argument przemawiający za twoją obecnością tutaj !
Dnia 2016-04-29 o godz. 16:21 ~bidok napisał(a): > Prostuje Twoje herezje
po co dobry samarytaninie ? po co ? martwisz sie o czyjes pieniądze. Wszedzie was pełno samarytaninów co w dołkach ostrzegacie, że bankruty a na górkach piejecie w niebiosa jaka wspaniała spółka i polecacie brać garsciami. Dziękujemy wam dobrzy ludzie.
Twoja odpowiedz jest taka jak sądziłem - czyli jak każdego dobrego człowieka na tym forum. Naszą rozmowę uważam za zakończoną.
Dnia 2016-04-29 o godz. 17:02 ~bidok napisał(a): > Podtrzymuje rozmowę żebyś sam ze sobą nie musiał rozmawiać bo zauważyłem, że często sam sobie musisz odpowiadać
Dnia 2016-04-29 o godz. 17:02 ~bidok napisał(a): > Podtrzymuje rozmowę żebyś sam ze sobą nie musiał rozmawiać bo zauważyłem, że często sam sobie musisz odpowiadać
Nie potrafisz czytac? W poprzednim poscie zakonczylem rozmowe z toba. A tak wogole wole odpowiadac sam sobie - bo wtedy przynajmniej ma to jakis sens.
Ty nie potrafisz odpowiedziec na jedno proste pytanie - po co tu jestes? Jak na nie odpowiesz wtedy mozemy rozmawiac. A do tej pory żegnam!
Dnia 2016-05-02 o godz. 13:43 ~Ciekawski napisał(a): > A co się stanie jeśli tu przez rok będziemy kisnąć bo nie chcecie odblokować tamy ? >
Ryzyko duże ale jak to bywa przy takim - szansa na duży zarobek. Bo dobre info i 2 gr. z lewej. Tu już było kilka impulsów pod wzrosty ale Jankowski przestraszył ludzi i mamy impas. Jednak toś to wszystko odbierał. Czas pokaże a już na pewno raport.
Dnia 2016-05-02 o godz. 14:20 ~dystrybutor napisał(a): > Dnia 2016-05-02 o godz. 13:43 ~Ciekawski napisał(a): > > A co się stanie jeśli tu przez rok będziemy kisnąć bo nie chcecie odblokować tamy ? > > > > Ryzyko duże ale jak to bywa przy takim - szansa na duży zarobek. Bo dobre info i 2 gr. z lewej. > Tu już było kilka impulsów pod wzrosty ale Jankowski przestraszył ludzi i mamy impas. Jednak toś to wszystko odbierał. > Czas pokaże a już na pewno raport. > > Nie chcesz ryzyka to na lokate :)
Święte słowa :>) Tak się nałykałem jak pelikan Wypluje po 0,25 gr ,mogę czekać
Dnia 2016-05-02 o godz. 16:20 ~Ciekawski napisał(a): > Dnia 2016-05-02 o godz. 14:20 ~dystrybutor napisał(a): > > Dnia 2016-05-02 o godz. 13:43 ~Ciekawski napisał(a): > > > A co się stanie jeśli tu przez rok będziemy kisnąć bo nie chcecie odblokować tamy ? > > > > > > > Ryzyko duże ale jak to bywa przy takim - szansa na duży zarobek. Bo dobre info i 2 gr. z lewej. > > Tu już było kilka impulsów pod wzrosty ale Jankowski przestraszył ludzi i mamy impas. Jednak toś to wszystko odbierał. > > Czas pokaże a już na pewno raport. > > > > Nie chcesz ryzyka to na lokate :) > > Święte słowa :>) > Tak się nałykałem jak pelikan > Wypluje po 0,25 gr ,mogę czekać >
Ciekawski im więcej widze takich wpisów:
Autor: ~bidok [37.47.100.*] 2016-05-05 10:11 Opublikowano przy kursie: 0,01 zł , zmiana od tamtej pory: 0,00% Re: Śmieć nad śmieciami Zgłoś do moderatora Dystrybutor ależ ty energii wkładasz, żeby ten shit okryć chwałą , kiedy ty zrozumiesz, że ryzykujesz 100% straty
tym bardziej jestem pewny swego. Nie do wiary, że na tym forum jest ktoś kto "bezinteresownie" martwi sie o nasze pieniądze co ???