• super spółka Autor: ~soho [109.243.228.*]
    soho +100% prognoza,umowa na blisko,40mln
  • Re: super spółka Autor: ~wehrwolf [94.254.253.*]
    Hahahahahaha. Poczytaj sobie historię tej pseudospółki, kto zasiada w zarządzie. Obserwuję ją od kilkunastu lat i podobnie jak inni drobni akcjonariusze uważam, iż zarabiają tu jedynie osoby zasiadające w zarządzie, które de facto są zwykłymi oszustami.
  • Re: super spółka Autor: ~Paolo [94.254.161.*]
    Tak było ale to już historia .
  • Re: super spółka Autor: ~wehrwolf [94.254.253.*]
    Hahahahaha, ci sami ludzie w zarządzie kradnący na potęgę i nagle mieli by zmienić swoją mentalność? Oj naiwni, naiwni.....
  • Re: super spółka Autor: ~Xyz [79.191.48.*]
    Tak to super spółka tylko kto Cie nasłał? SoHo jest spółką dla kolesiów i kolesiostwa. Na tej spółce można tylko wtopić. Mysle ze wtopienie tutaj samochodu za niecałe 2-scie tysięcy, ostudzi twoją super spółkę. Auto jest ale jeździ nim bajer po soho, i lansuje sie swoim mieszkaniem.
  • Re: super spółka Autor: ~soho [109.243.228.*]
    dla mnie ważne są wskażniki,nie interesuję się tym ,co kto posiada,chcę tylko aby sukcesywnie rosła wartośc mojej inwestycji w akcje tej spółki,
    zaznaczam,ze nie mam zadnych powiązań kumoterskich ani handlowych i nikt mnie nie nasyłał.
    jest to dopiero druga moja inwestycja i chcę co nieco zarobić,a wydatki mam niesamowite i niespodziewane,
    życzę powodzenia
  • Re: super spółka Autor: ~Xyz [83.28.193.*]
    W takim razie dobrze trafiłeś. Kupuj i zarabiaj. Potrzeba tu nowych odważnych.
    Pozdrawiam i powodzenia
[x]
SOHODEV 0,00% 0,14 2026-04-15 15:13:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.