Komunikat RDI LLC informuje, że aktualnie bezpośrednio posiada 613 681 akcji Vindexus, która to liczba stanowi 5,29% udziału w jej kapitale zakładowym i bezpośrednio uprawnia do oddania 613 681 głosów na Walnym Zgromadzeniu Vindexus, co stanowi 5,29% głosów w ogólnej liczbie głosów w Vindexus.
fund z Londynu ujawnil się pow.5 zl w spolce która przy takichwynikach powninna kosztowac kilkanaście zl easy.a tłumoki z warszawy z agio fund popelniaja harakiri
Witam. Wypełniłem PIT-38. Miałem po raz pierwszy zysk. Cały 1% podatku w kwocie 3,50 zł przekazałem na Fundację: KRS 0000303590, cel szczegółowy: „ dla Maja Grabowska (240 – 240)”. Może to niewiele, lecz liczy się każda kwota pomocy a nas to nic nie kosztuje. Gorąco polecam. Pomóżmy Mai odzyskać zdrowie.
a wiec jednak ujawnila się poiprzez Londyn rodzina buchajskich,obzenili besta w kredyt inkaso po 40 zl ,dostali za to 140 mln zl a teraz pakuja się w niedowartościowanego vindexusa a tu akcji jak na lekarstwo i ja to rozumiem
Dnia 2016-04-28 o godz. 10:14 ~krisb napisał(a): > fund z Londynu ujawnil się pow.5 zl w spolce która przy takichwynikach powninna kosztowac kilkanaście zl easy.a tłumoki z warszawy z agio fund popelniaja harakiri