4,41 to za to co realnie wycenili a reszta jest w cenach nabycia ................... ze swoich kanałów wiem już że Monetia to perełka warta już grube miliony
Wydaje mi się że ktoś chce przy cwaniakować i ma nadzieję,ze wywoła delikatna panikę .I za ten sam kapitał kupi nizej więcej.Ale to chyba płonna nadzieja.Co prawda znając historie Capitala i jego nagłe załamania kiedy to potrafił iść iśc w górę i nagle lecieć można sobie to wyobrazić.Nie mniej teraz jest zupełnie inna sytuacja.Spółka ma największy kapitał w historii najlepsze wyniki i do końca czerwca skup.Nie ma żadnych podstaw żeby kurs spadał.A wręcz przeciwnie im bliżej będzie do ogłoszenia szczegółów dotyczących zapisów na akcje do sprzedaży to będzie kolejna pompka.Pozdrawiam
Bolo masz racje ale wydaje mi sie ze ktos bawisie z nami ta spolka powinna juz dawno chodzic po 4zl i powi sobie rosnac a tu padaka i wpisy ze bedzie po15 zl moze tak czekam na wezwanie i jaki bedzie kurs po tym wezwaniu jak dalej nic sie nie bedzie dzialo bede musial akcje sprzedac potrzebuje kaske na inne inwestycje
oczywiście, że powinna chodzic dużo wyżej myślę że na dzień dzisiejszy cena miedzy 5 a 6 zł oddawałaby realna wartośćale jak wiesz aby rosło musi być popyt. Całym problemem jeśli chodzi o Capa według mnie jest to,że jest tutaj stały akcjonariat i często przerzucane są akcje między tymi samymi rękoma .Spólka przez długi okres czasu jest bez obrotu z podłą historią z przed wielu lat kiedy była napompowana jak balon przez spekulantów.Nie mniej jednak trudno znaleźć Na GPW taką stabilną ,z tak dobrą sytuacją i z takimi pesrpektywami spółkę .Kolejny plus to to że Zarząd zaczyna mysłeć o malutkich.Mam tu na myśli skup,który tak naprawdę jest dywidendą.Ja osobiście wierzę,że zobaczymy w niedługiej przyszłości przynajmniej 5 zł za akcję czego również Tobie życzę.Pozdrawiam