• WYNIKI-!!!!! EKSTRA Autor: ~bolo [79.191.245.*]
    http://www.gpwinfostrefa.pl/GPWIS2/pl/index/news/info/809122,capital-partners-sa-raport-okresowy-kwartalny-skonsolidowany-1-2016-qsr
  • Re: WYNIKI-!!!!! EKSTRA Autor: ~mati [94.254.224.*]
    Wartosc księgowa 4,41 zl ....najciekawsze przed nami
  • Re: WYNIKI-!!!!! EKSTRA Autor: ~Znany [83.18.168.*]
    4,41 to za to co realnie wycenili a reszta jest w cenach nabycia ................... ze swoich kanałów wiem już że Monetia to perełka warta już grube miliony
  • Re: WYNIKI-!!!!! EKSTRA Autor: ~lolo [153.100.131.*]
    jest grubo, a bedzie grubiej :)
  • Re: WYNIKI-!!!!! EKSTRA Autor: ~luki32 [93.105.242.*]
    Oki wyniki dobre to czego ktos na sile kurs zaniza i spuszcza na dol nie rozumiem dobrze ze przy malych obrotach pozdr trzymajacych akcje
  • Re: WYNIKI-!!!!! EKSTRA Autor: ~Bolo [83.31.160.*]
    Wydaje mi się że ktoś chce przy cwaniakować  i ma nadzieję,ze wywoła delikatna panikę .I za ten sam kapitał kupi nizej więcej.Ale to chyba płonna nadzieja.Co prawda znając historie Capitala i jego nagłe załamania kiedy to potrafił iść iśc w górę i nagle lecieć można sobie to wyobrazić.Nie mniej teraz jest zupełnie inna sytuacja.Spółka ma największy kapitał w historii najlepsze wyniki i do końca czerwca skup.Nie ma żadnych podstaw żeby kurs spadał.A wręcz przeciwnie im bliżej będzie do ogłoszenia  szczegółów dotyczących zapisów na akcje do sprzedaży to będzie kolejna pompka.Pozdrawiam
  • Re: WYNIKI-!!!!! EKSTRA Autor: ~luki32 [93.105.242.*]
    Bolo masz racje ale wydaje mi sie ze ktos bawisie z nami ta spolka powinna juz dawno chodzic po 4zl i powi sobie rosnac a tu padaka i wpisy ze bedzie po15 zl moze tak czekam na wezwanie i jaki bedzie kurs po tym wezwaniu jak dalej nic sie nie bedzie dzialo bede musial akcje sprzedac potrzebuje kaske na inne inwestycje
  • Re: WYNIKI-!!!!! EKSTRA Autor: ~BOLO [79.185.103.*]
    oczywiście, że powinna chodzic dużo wyżej  myślę że na dzień dzisiejszy cena miedzy 5 a 6 zł oddawałaby realna wartośćale jak wiesz aby rosło musi być popyt. Całym problemem jeśli chodzi o Capa według mnie jest to,że jest tutaj stały akcjonariat i często przerzucane są akcje między tymi samymi rękoma .Spólka przez długi okres czasu  jest bez obrotu z podłą historią z przed wielu lat kiedy była napompowana jak balon przez spekulantów.Nie mniej jednak trudno znaleźć Na GPW taką stabilną ,z tak dobrą sytuacją i z takimi pesrpektywami spółkę .Kolejny  plus to to że Zarząd zaczyna mysłeć o malutkich.Mam tu na myśli skup,który tak naprawdę jest dywidendą.Ja osobiście wierzę,że zobaczymy w niedługiej przyszłości przynajmniej 5 zł za akcję czego również Tobie życzę.Pozdrawiam
  • Re: WYNIKI-!!!!! EKSTRA Autor: ~fff [5.172.234.*]
    Brać?
  • Re: WYNIKI-!!!!! EKSTRA Autor: ~mati [94.254.226.*]
    Brac oczywiście taniej nie bedzie a perspektywa wezwania bliska
[x]
CAPITAL -5,29% 0,81 2025-12-05 15:21:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.