Nic nie będzie. To już koniec nic nie bedzie grane.raczej wypad z giełdy. Sprzedałem w ostatniej chwili 300 kilo po 0.04 i mam spokój a wy zostaliście z papierem toaletowym na zawsze z napisem CLO.Taka prawda!!!! Współczuję Wam pseudomilionerzy... Czasami nie wychodzi w życiu. Trzeba się pogodzić ze stratą na zawsze!!!!! Giełda nie jest dla Was. Zrozumcie!!!!!
Dnia 2016-04-28 o godz. 06:39 ~akcjonariusz napisał(a): > Nic nie będzie. To już koniec nic nie bedzie grane.raczej wypad z giełdy. Sprzedałem w ostatniej chwili 300 kilo po 0.04 i mam spokój a wy zostaliście z papierem toaletowym na zawsze z napisem CLO.Taka prawda!!!! Współczuję Wam pseudomilionerzy... Czasami nie wychodzi w życiu. Trzeba się pogodzić ze stratą na zawsze!!!!! Giełda nie jest dla Was. Zrozumcie!!!!!
sprzedałeś, masz spokój..., ale jednak chyba nie masz spokoju jeśli ciągle tracisz tu czas i wypisujesz te same bzdury... nie rozumiem takich ludzi...
nie wiem ale ten psychol ma chyba rację???? Skoro nic się nie zmieniło tylko jakiś karol coś napisał ale tak to może każdy.Tylko gdzie jest info o upadłośći jeżeli tak jest.wszystko to jakieś nie jasne i co tu robić?
Wydaje mi się że ty i karol robicie sobie jaja z ludzi....a możę wiesz dlaczego na RM jest 0,10 za akcją? cena zamknięcia czy cena emisyjna ? O co tu chodzi