• Kwiecień Autor: ~sowa [46.20.53.*]
    Witam wszystkich akcjonariuszy. W miesiącu kwietniu zakupiłem sobie oponki do auta na OPONEO. Jak przyjechał kurier DPD z oponkami to zrobiłem mały wywiad czy dużo ludzi kupuje opony z Oponeo odpowiedz cytuje " w Kwietniu zwłaszcz a na początku to bylo jakieś szaleństwo nie mogliśmy się wyrobić " podobną odpowiedz usłyszałem w wulkanizacji.
    Wniosek : Obroty w kwietniu powinny być bardzo dobre....;)
  • Re: Kwiecień Autor: ~lato [46.113.145.*]
    wątpię
    Bardzo łagodna zima przez co mało kto zmienił opony na zimowe.
  • Re: Kwiecień Autor: ~tom [46.169.196.*]
    W kwietniu bardzo sprzedaż wzrosła dzięki bardzo dobrej kampanii reklamowej w telewizji, co widać po rewelacyjnych wynikach sprzedaży. Oddzielny temat to duża dynamika wzrostu, notując rok do roku na rynkach zagranicznych.
  • Re: Kwiecień Autor: ~eliza [83.9.33.*]
    Tu masz informację ze strony www spółki, że szczyt sprzedaży opon w tym roku wypadł właśnie na pierwsze tygodnie kwietnia Cytat "Największy pik sprzedaży opon letnich odnotowaliśmy na początku kwietnia. Łącznie w 13 i 14 tygodniu 2016 roku w samej tylko spółce OPONEO.PL (bez doliczenia przychodów ze spółek zależnych) uzyskaliśmy 130% wzrost zamówień w porównaniu z analogicznym okresem roku 2015"
    http://media.oponeo.pl/pr/313597/sezon-wymiany-opon-na-letnie-rozpoczety
    Dodatkowo na stronie www pisało, że są w stanie sprzedawać 15 000 opon dziennie, a teraz pisze że już 25 000 opon dziennie - mają zamówień więcej o 10 000 dziennie.
    Koło 12-13 maja spólka poda pewnie tak jak co miesiąc przychody z poprzedniego miesiąca i wtedy okaże się o ile więcej opon sprzedali rok do roku (w pierwszym tygodniu kwietnia było to 130% więcej niż przed rokiem)
  • Re: Kwiecień Autor: ~Kot [178.36.126.*]
    Oj bedzie sporo, nawet biorąc pod uwagę wysoką bazę z roku ubieglego
[x]
OPONEO.PL 0,23% 88,20 2025-09-26 16:39:57
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.