Po ile to kupić trzeba, by opłaciło się sprzedawać tak tanio? I dlaczego? Bo informacji nie ma? Przecież nie ma ani złej ani dobrej. Mówi się poza tym, że brak wiadomości do dobra wiadomość.
JA !!! kupiłem 150.000 po srednio 11 gr i wywalam tego smiecia....bez info dkupie spokojnie za 8 gr powodzenia . sprzedałem wszystko po 13 gr i spokój ...jak zawiesza znowu to bedzie problem z odzyskaniem kasy a tak spokój
Miszczu, czemu nie sprzedałeś po 0,4? Albo zaraz po odwieszeniu? Albo jeszcze przed zawieszeniem skoro to było pewne? Co do ceny zakupu to rzecz oczywista. Tutaj wszyscy kupowali po 11 groszy ale wszyscy (oprócz Ciebie) sprzedali po 40 gr.
sprzedaja bo na dniach pewnie znow was zawiesza bo spolka nie przekazala raportu nie wiem czemu was odwiesili na chwile, mieliscie okazje wyjsc z papiera. Zastanawia mnie czemu tego gielda nie robi w przypadku innych zawieszonych spolek a tylko nieliczne odwiesza w sumie to tylko was i hawe na chwile jakdomniemam
molmedica, colmedica i topmedica nie widzicie tego? wszystkie 1-2gr kosztowaly i was to czeka pewnie tu niedlugo ratujcie kase lepiej 13maja jak nie podadza raportu to was zawiesza i moze juz nigdy nie odwiesza, tu mozna wejsc na krotko po dobrym infie i nie mowie o raporcie z wynikami bo te i tak nie beda raczej dobre, wiec troche sie pokisicie tu i to raczzej pewnie ze na nizszym poziomie niz obecnie, za dlugo jestem na gieldzie by myslec inaczej.