Może tak. Zobaczcie na stronie internetowej Spółki jakich mają kontrahentów. Czapki z głów. Tylko na ile te informacje mają przełożenie na wartość przychodów? Ale to jest giełda i nudno nie może być :-).
witam zobacz sobie ostatnie raporty za 4 ty i 1 szy kw 2016 r jakie tam sa straty .... jka masz czas obejrzyj jeszcze raporty z lat 2014- 2015 tam jest wszystko napisane
No i ostatni temat 1 kwietnia Spolke wyrzucono z notowan ciaglych to degradacja - jest to wykreslenie z indeksow i wryucenie jee do grupy- do spolek bedacych w upadlosci -- Obecnie Spolka znajduje sie w grupie w spolek wysokiego ryzyka
i na koniec nie da sie wyjsc y takiego dolka w 1 kwartal potrzeba na to znacznie dluzszego czasu ....
No ale wielu tu sie zapakowalo na ostatnich goreczkach - czyzby teraz chcialo uciec -dlatego te posty?
A propos kontrahentow to ilez różnych dużych kontrahentow mialy rozne Społki co im w niczym nie przeszkodzilo w powolnym umieraniu Problem tej firmy to marza na kontraktach oraz spadajace obroty /ostatnie kwartaly / taki payback kiedys dla tej firmy to bylo cos a teraz ?
Nie widziałem jeszcze rportu za I kwartał 2016r. i nie wiem skąd wiesz jakie będą. Co było kiedyś to było i nie znaczy, że będzie tak dalej. Owszem strata podlega rozliczeniu w latach następnych ale takie są zasady. Ja nie podchodzę pesymistycznie do wyników za I kwartał br. Ale zobaczymy jak to będzie.
Cudow w raporcie nie bedzie Sytuacja firmy tez sie nagle nie poprawi na to trzeba czasu Dlatego jest taki kurs jaki jest dodatkowo moim zdaniem mamy sytuacje ze ktos chce wyjsc z akcji i sprzedaje jak tylko sie popyt pojawia pytanie dlaczego to robi ?
Dodatkow firma sobie nie moze pozwolic na dalsze tworzenie strat bo moze stracic plynnosc i mimo polepszenia sie w raportach wynikow upadnie - balansuje teraz moim zdaniem na krawedzi