Dnia 2016-04-26 o godz. 11:28 kowal2200 napisał(a): > masz jakieś potwierdzenie na swoje słowa bo nie ma żadnego komunikatu, czy tak jak jokery i spółka ściemniasz?
wybrani nie odpowiadają na takie pytania,są spokojni
Dnia 2016-04-26 o godz. 11:28 kowal2200 napisał(a): > masz jakieś potwierdzenie na swoje słowa bo nie ma żadnego komunikatu, czy tak jak jokery i spółka ściemniasz?
czy dostrzegliście już super okazję inwestycyjną - Gremii Invest? Jeśli umiecie liczyć podam Wam prosty algorytm:
za 1 akcję Gremii dostaniecie 64 akcji KCI, ponieważ KCI rusza w górę, niewykluczone że już dziś zaczną kupować po 4 grosze a wówczas za 1000 akcji Gremii na które trzeba wydać 2000 PLN macie 64 000 akcji KCI o wartości 2560 PLN :)
Przy cenie KCI 5 groszy wartość wymienionych na GM akcji wyniesie już 3200 a więc ponad 50% więcej niż teraz wydacie na Gremi!!!
Perpetuum Mobile? Nie - po prostu ludzie nie potrafią czytać i liczyć :)
Witam. Wypełniłem PIT-38. Miałem po raz pierwszy zysk. Cały 1% podatku w kwocie 3,50 zł przekazałem na Fundację: KRS 0000303590, cel szczegółowy: „ dla Maja Grabowska (240 – 240)”. Może to niewiele, lecz liczy się każda kwota pomocy a nas to nic nie kosztuje. Gorąco polecam.
z tego co tu wynika,- zauwazylem,ze ktos sprytnie sciagnal od nas akcje i radze jak ktos ma sprzedac i nie zawracac sobie na razie glowy bo jak pojdzie do gory to trzeba by bylo odkupic za duzo wieksza kase wiec lepiej sprzedac!!!
"zauwazylem,ze ktos sprytnie sciagnal od nas akcje" - oczywiście, przecież nie może być inaczej, te akcje są prawie bezcenne :-))))) Tylko nie odrobiłeś pracy domowej i nie przeczytałeś ostatniego raportu. Ja zrobiłem to za ciebie i jest tam napisane że prezes wspaniałomyślnie postanowił podwyższyć kapitał poprzez nową emisję, więc bądź spokojny akcji nie zabraknie. Tu masz info:
Oferta Prywatna – emisja akcji serii G Aktem notarialnym z dnia 12 października 2015 roku Zarząd podjął uchwałę w sprawie podwyższenia kapitału zakładowego Spółki w ramach kapitału docelowego w drodze emisji nowych akcji z wyłączeniem prawa poboru w drodze subskrypcji prywatnej. Uchwałą Zarządu kapitał zakładowy Spółki został podwyższony z kwoty 4 956 000,00 zł (cztery miliony dziewięćset pięćdziesiąt sześć tysięcy złotych) o kwotę 330 000,00 zł (trzysta trzydzieści tysięcy złotych) do kwoty 5 279 232,00 zł (pięć milionów czterysta dwieście siedemdziesiąt dziewięć tysięcy dwieście trzydzieści dwa złote) poprzez emisję akcji zwykłych na okaziciela serii G w liczbie nie więcej niż 3 300 000 (trzy milionowy trzysta tysięcy) o wartości nominalnej 0,10 zł (dziesięć groszy) każda. a) cena emisyjna akcji serii G wynosi 0,10 zł (słownie: dziesięć groszy), b) wielkość emisji akcji serii G wynosi do 3.300.000 (słownie: trzech milionów trzystu tysięcy) akcji, c) emisji akcji serii G trwa od 12 października 2015 roku do 12 kwietnia 2016 roku lub do dnia w którym zapisy osiągną pełną wielkość emisji określoną pkt b), d) minimalny zapis na osobę/podmiot - brak minimalnego zapisu, e) maksymalny zapis na osobę/podmiot - brak maksymalnego zapisu, f) próg dojścia do skutku emisji akcji serii G – brak progu. 1.4. Oferta Prywatna – emisja akcji serii H Aktem notarialnym z dnia 12 października 2015 roku Zarząd podjął uchwałę w sprawie podwyższenia kapitału zakładowego Spółki w ramach kapitału docelowego w drodze emisji nowych akcji z wyłączeniem prawa poboru w drodze subskrypcji prywatnej. Uchwałą Zarządu kapitał zakładowy Spółki został podwyższony z kwoty 5 279 232,00 zł (pięć milionów czterysta dwieście siedemdziesiąt dziewięć tysięcy dwieście trzydzieści dwa złote) o kwotę 2 000 000,00 zł (dwa miliony złotych) do kwoty 7 279 232,00 zł (siedem milionów dwieście siedemdziesiąt dziewięć tysięcy dwieście trzydzieści dwa złote) poprzez emisję akcji zwykłych na okaziciela serii H w liczbie nie więcej niż 20 000 000 (dwadzieścia milionów) o wartości nominalnej 0,10 zł (dziesięć groszy) każda. a) cena emisyjna akcji serii H wynosi 0,10 zł (słownie: dziesięć groszy), b) wielkość emisji akcji serii H wynosi do 20.000.000 (słownie: dwudziestu milionów) akcji, c) emisji akcji serii H trwa od 23 października 2015 roku do 12 kwietnia 2016 roku lub do dnia w którym zapisy osiągną pełną wielkość emisji określoną pkt b), d) minimalny zapis na osobę/podmiot - brak minimalnego zapisu, e) maksymalny zapis na osobę/podmiot - brak maksymalnego zapisu
Obejmie prawie za darmo bo koszt wydrukowania sobie akcji to tak naprawdę koszty notarialne a jeśli sprzeda po 5-6 groszy to przecież 500% zysku. Można? Nie wierzysz, spójrz na petrola.
Kowal mam pytanie, skoro uważasz że Biomax to bankrut w stanie totalnej upadłości, a do tego nie masz akcji, to po jaką cholerę się tak angażujesz w analizę jak by nie było ścierwa? Tylko nie pisz że chcesz uchronić innych przed stratą ... bo w to nie uwierzę
Dnia 2016-04-26 o godz. 16:42 ~joker napisał(a): > mówiąc po polsku, tylko debil teraz sprzedaje ...
Jasne, bo już w galeriach Rossman od pierwszego kwartału 2015 roku (zgodnie z informacją podpisaną przez prezesa gimnastyka) półki oczyszczają pod produkty biomaxa, czyli "musi być grubo"
i dlatego też inni debile wrzucili kwity na dwa fixingi :)) i ostrzegają przed zakupami akcji.
Kowal czemu nie chcesz się przyznać ile bierzesz za wpis? Na pewno z 5zł. Ja w każdym razie zamierzam się po targować bo trollowanie tej spółki coraz trudniejsze i naprawdę żeby nie my to już dawno by było po 5zł więc jak ta cała masoneria che koniczynie mieć akcje po 5gr to niech płacą Dobrze mówię jero? A sorki dzisiaj się nazywasz 54321. To w sumie jak się do ciebie zawracać? W końcu obiecywałeś nie zmieniać nicków. To maiże jakiś nowy uniwersalny. Proponuję Pinokio2016.
ps Czekam na te zdjęcia jak w Rossmanie sprzedają kremy spod lady. Zaraz, czy tam mają lady?
Przyznam się Tobe alidrisi że mam średnią krajową a płaci mi Stowarzyszenie Inwestorów. Robota coraz trudniejsza bo jero się klonuje i już niedługo będzie miał 100 nicków na tydzień, więc jak nie dostanę podwyżki to rzucam tę robotę i biorę się jakąś etatową pracę w urzędzie w godzinach 7-15.
a cha, trwał już skup na 30 groszach jak pisała wytrwale Lilka. A propos byłeś tu wtedy, pamiętasz ten nick? Bo to otwiera oczy na pewne rządzące na tym forum reguły :))
Witam. Wypełniłem PIT-38. Miałem po raz pierwszy zysk. Cały 1% podatku w kwocie 3,50 zł przekazałem na Fundację: KRS 0000303590, cel szczegółowy: „ dla Maja Grabowska (240 – 240)”. Może to niewiele, lecz liczy się każda kwota pomocy a nas to nic nie kosztuje. Gorąco polecam. Dzięki.
Dnia 2016-04-27 o godz. 13:08 ~12345 napisał(a): > pamiętasz nick Lilka? > > Po jak zdejmą kwit biomaxa z notowań ( wersja pozytywna może będzie 1 grosz na sprzeda :), to ci napiszę, że frajerzy kupowali po 2-3 grosze :))
Eee misiu, przecież ty sam kupowałeś powyżej 20 gr.! Przypomnieć ci?
zobaczycie za tydzien co sie bedzie działo, ubolewam jedynie że na tym niemieckim portalu który zatrudnia niemieckich moderatorów nie można pisać po polsku bo coś bym napisał
Kiedyś kiedyś kiedyś pisałem tu o tej nagłej zmianie, gdy dotarło do mnie, co warte są podrygi tej spółki. Zresztą kowal2200 doznał podobnego olśnienia, tylko duuuużo wcześniej, o czym również pisał tu wielokrotnie. Dodam, że na innej spółce o nazwie Depend, pewien zagorzały jej zwolennik, jej i jej pomysłu na biznes, po wybraniu się na walne razem z gronem forumowiczów bankiera i po rozmowie z prezesem na tym walnym, sam jeden zwiał z kwitów przy pierwszej lepszej podbitce, po czym przeszedł na "ciemną stronę mocy" ku wrogości pozostałych z grona obecnych na owym walnym. Zerknij do historii ( w co wątpię) i stwierdź odważnie, co stało się z notowaniami i "pomysłem na byznes" :))) wymienionej spółki.
ale półki co czekam na te dwa tygodnie, skoro kilka poniedziałków jerego131 się nie powiodło, to poczekam na spełnienie tej "nowej wyroczni", chociaż prawdę mówiąc znam z góry jej rezultat :))
Dnia 2016-04-27 o godz. 17:02 ~12345 napisał(a): > Kiedyś kiedyś kiedyś pisałem tu o tej nagłej zmianie, gdy dotarło do mnie, co warte są podrygi tej spółki. Zresztą kowal2200 doznał podobnego olśnienia, tylko duuuużo wcześniej, o czym również pisał tu wielokrotnie. > Dodam, że na innej spółce o nazwie Depend, pewien zagorzały jej zwolennik, jej i jej pomysłu na biznes, po wybraniu się na walne razem z gronem forumowiczów bankiera i po rozmowie z prezesem na tym walnym, sam jeden zwiał z kwitów przy pierwszej lepszej podbitce, po czym przeszedł na "ciemną stronę mocy" ku wrogości pozostałych z grona obecnych na owym walnym. Zerknij do historii ( w co wątpię) i stwierdź odważnie, co stało się z notowaniami i "pomysłem na byznes" :))) wymienionej spółki. > > ale półki co czekam na te dwa tygodnie, skoro kilka poniedziałków jerego131 się nie powiodło, to poczekam na spełnienie tej "nowej wyroczni", chociaż prawdę mówiąc znam z góry jej rezultat :))