Poki co czekamy.... przegladanie komunikatow na espi - coraz bardziej ciekawe... moze jutro. Technicznie az sie prosi wskoczyc na kolejne pietro.... moze jutro... poki co czekamy... pozdro.. ps. Nikogo nie naganiam....
Dnia 2016-04-26 o godz. 08:53 ~MK napisał(a): > Za mało wpisów, aby wskoczyła tak wysoko ;) czekamy z niecierpliwością na komunikat dot. podpisanej umowy. :))
to chyba jeszcze poczekamy z pol roku:)))) z ich rtempem MK
pablo weź tam zadzwoń i powiedz, żeby się pospieszyli :) Może do majówki potwierdzą. Niebawem raport za IK kwartał - 16.05 :) Do tego czasu myślę, że już wrzucą informację.
Dnia 2016-04-26 o godz. 09:17 ~MK napisał(a): > pablo weź tam zadzwoń i powiedz, żeby się pospieszyli :) Może do majówki potwierdzą. Niebawem raport za IK kwartał - 16.05 :) Do tego czasu myślę, że już wrzucą informację.
mnie na maila nie odpowiadaja chyba jakaslipa MK:)))
Dnia 2016-04-26 o godz. 09:30 pablo7 napisał(a): > Dnia 2016-04-26 o godz. 09:17 ~MK napisał(a): > > pablo weź tam zadzwoń i powiedz, żeby się pospieszyli :) Może do majówki potwierdzą. Niebawem raport za IK kwartał - 16.05 :) Do tego czasu myślę, że już wrzucą informację. > > mnie na maila nie odpowiadaja chyba jakaslipa MK:)))
bo nie jestes ze tak powiem ,,poinformowany,,trzeba byc MK:)))))))))))))) ale naiwni jesteście