skoczylo z 1 zł na 1,40 to moze sprzedaje ten co nie wierzy tutaj w powazniejsze wzrosty to wkoncu zarobek rzedu 30% , pomijam oczywiscie tych co trzymaja i nic nie robia bo sa zapakowaniu dudo duzo wyzej ...
to jest tzw. korekta, nie może non stop iść każdego dnia, a kazdy widzi że kształtuje się formacja podwójnego dna, poza tym porównajcie obroty, jakie były na wzrostach i dzisiejszy, równie dobrze mozna się pytać kto sprzedawał na wzrostach, w ostatnich dniach, a obroty były po 60 tys Bez sensu Wasze dywagacje
skoczylo w 4 dni (19 - 22.04) z 1,03 na 1,36 przy nawet sporym obrocie jak na lark-a, gdybym kupil po takiej cenie to tez bym sprzedal to przeciez 32% pewnego zarobku a nie mrzonki o wzrostach o kilka złotych wiec moje dywagacje nie sa bez sensu
Dokładnie tak, tylko nie wiem czy jest sens tłumaczyć to komukolwiek i co za tym idzie udzielać się na forum. Są tacy dla których nie będzie nigdy dobrze w spółce, bo albo korekta za głęboka, albo wzrost za mały, a wyniki powinny być lepsze, bo jeśli nieco gorsze to wydmuszka, śmieć itd., itd. aż do wykichania.
PYTANIE JEST UZASADNIONE - bo jesli ktos sprzedaje po 1,22 to mu lyso bedzie jak zobaczy 1,90 wiec o sens sprzedazy pyta autor - to sa poprostu gorace , strachliwe raczki ktore nie wytrzymuja cisnienia i licza ze znowu bedzie 1 zl za 2 dni
raczej kto i po co kupuje to coś. Wystarczy spojrzeć choćby na 5 letni wykres kursu tej śmiesznej firmy, żeby wiedzieć, że tu trend jest jeden - spadki. Zmienili sobie nazwę, posklejali 10 akcji w 1 i wykazali kolejne straty. Taki to biznes. Powinni może zmienić działalność na taniec na rurze. Przynajmniej jakaś kasa by z tego była.
Dnia 2016-04-26 o godz. 19:17 ~Ja napisał(a): > raczej kto i po co kupuje to coś. Wystarczy spojrzeć choćby na 5 letni wykres kursu tej śmiesznej firmy, żeby wiedzieć, że tu trend jest jeden - spadki. > Zmienili sobie nazwę, posklejali 10 akcji w 1 i wykazali kolejne straty. Taki to biznes. > Powinni może zmienić działalność na taniec na rurze. Przynajmniej jakaś kasa by z tego była.
na MNI tez lipa po 0,61 lata, jak nie bedzie konkretnego popytu to nawet dobre wyniki tu nic nie zmienia tylko jak zachęcić ludzi to zakupu tych akcji oto jest pytanie zasadnicze