koniec pieniazków, brak finasowania (nie podpisano przedłużeniu umowy kredytowej) , rozważają ogłoszenie upadłości , brak pomocy ze strony rządu.... to tak w dużym skrócie
wygląda na to że trzeba myślec o pogodzeniu się ze stratą - a kupowałem od trzydziestu kilku gr plus uśredniania w dół - ciekawe czy jest jakaś szansa że to odżyje?
Zastanow sie wiec raz jeszcze skoro AHG ma chetnego ktorym jest arca na przejecie tak jak jest to jaki cel ma w ukladzie z rzadem? Cel ma taki by cena akcji uroala i to znacznie. Generalnie czesc rzadu wykazuje checi i wydaje mi sie ze do jutra bedzie odpowiedz na stanowisko rzadu, ja mysle zenpozytywna. Jesli maja problemy mogli sprzedac arce a czemu nie zrobili tego? Czemu nie robia teraz? Bo chodzi o kase i to nie mala.
Może inaczej raport mówi o tym C się działo w ostatnich miesiącach pomiędzy spółką rządem a ahg 12 kwietnia rząd poprosił o dodatkowy pakiet informacji i do tej pory nie odniósł się do nich teraz ahg zażądał raportu Z okd co było do przewidzenia no i są 2 opcje jak mówiłem na początku. ..
to jest podpucha , oni chcą aby te akcje rosły bo straszą rząd najazdem i innymi problemami , każdy swój rozum ma i ja wiem ze będzie tu niebawem 10-12 groszy więc cierpliwości , te kopalnie nie upadną skoro jest inwestor , który za grosze chce to przejac zrestrukturyzować i sprzedać z mega zyskiem, dlatego nie ma porozumienia. bo gra toczy się o mega pieniązki.
A i jeszcze ze zamkną video jak im ktoś nie pomoże na koniec tygodnia co sprawia że nie będzie talk jak chce rząd czyli upadłość okd tylko padnie wszystko i Państwo zapłaci 10razy więcej pozdrawiam
Moim zdaniem to ciekawa informacja a nie straszna wystarczy całość dokładnie przeczytać jeśli padnie całe net rząd będzie miał głaz na plecach a rząd chciał być cwany przejąć samo okd i po sprawie hehe ciekawe bardzo ciekawe