• no to w piątek Autor: ~komi [94.254.175.*]
    wreszcie walne i głosowanie dywidendy, jak będzie już przyklepana to będzie o nas przez kilka dni głośno

nie ukrywam że ja na żadną dywidendę nie czekam a przeciwnie chcę nakarmić dywidendziarza ;-)

długoterminowo siedzieć na spółce córce rosyjskiego kapitału nie będę bo za duże ryzyko - mimo że jestem rusofilem.

pozdro all
  • Re: no to w piątek Autor: ~komi [94.254.175.*]
    z uwagi na to że dywidenda nie jest planowana jak do tej pory na konkretne daty /odcięcie, wypłata/ , to... to Interao jest pomijane we wszystkich zestawieniach rzekomo najwyższych dywidend płaconych na gpw

stąd optymiści mogą liczyć na widoczną reakcję kursu w momencie gdy dywidenda będzie oficjalnie zatwierdzona, a inwestorzy którzy grają tylko pod już przyklepane informacje zaczną kupować na wyścigi ;)
  • Re: no to w piątek Autor: ~ek [89.79.229.*]

A tu dodatkowe sterydy.

http://wyborcza.biz/Waluty/0,112682,,,,EURPLN.html
  • Re: no to w piątek Autor: ~prezes [37.248.255.*]
    Cały ruch będzie po majówce :-)
  • Re: no to w piątek Autor: ~ek [89.79.229.*]
    Persons, who at the end of the tenth business day following the Meeting that will adopt a respective decision,
    i.e. on 13 May 2016, (rights accounting day) will be shareholders of the Company, shall have proprietary rights
    (to get dividends).

O poważnym traktowaniu akcjonariuszy i firmy, świadczy zatwierdzenie wyboru międzynarodowego audytora .
    " To select UAB Ernst & Young Baltic, legal entity’s code 110878442, address Subačiaus str. 7,
    Vilnius, as the audit firm to perform the audit of the financial statements of the Company for the
    year 2016 "

file:///C:/Users/ym/Downloads/IRL_notice%20on%20convocation%20og%20AGM_for%20internet%2020160407_ENG.pdf
  • Re: no to w piątek Autor: ~jerry [176.101.128.*]
    Coś Wam słabo idzie to naganianie....kurs ani drgnie....ruski wszystkich nakarmi...po majówce też....
  • Re: no to w piątek Autor: ~lemur [95.160.158.*]
    Będę bardzo zadowolony,gdy kurs NIGDY nie wzrośnie. Jak tylko będą płacić corocznie 18% dywidendy. Niech nawet płacą 10%.Mogę cały majątek mieć w IRL,jeżeli tak sowicie płacą. Spadek kursu po ostatnim dniu z prawem do dywidendy wykorzystam do powiększenia pozycji.
  • puszczaj kurs sowiecki (czy tam inny dziadu)! Autor: ~beata [78.11.161.*]
    j.w.
  • Re: puszczaj kurs sowiecki (czy tam inny dziadu)! Autor: ~Zlotowka [94.254.179.*]
    Ojej. A Złotówka taka słaba... I umocnienie się nie zapowiada.
  • Re: puszczaj kurs sowiecki (czy tam inny dziadu)! Autor: ~czytelnik [178.159.171.*]
    widzieliście raport ze spółki KCI? 
    Ponad 20 000 000 zł zysku!!!
  • Re: puszczaj kurs sowiecki (czy tam inny dziadu)! Autor: ~dex [139.149.31.*]
    A jakies przeplywy w KCI za tym staly czy tylko przeszacowanie?
[x]
INTERAOLT -17,57% 11,54 2022-03-16 17:00:23
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.