mówiąc precyzyjniej ok. 6% z ogółu trudno powiedzieć ile osób odpowie na wezwanie to że nie wszyscy to jest pewne, część osób pewnie zakopała akcje i się nimi nie interesuje
i pytanie gdzie będzie kurs w momencie wezwania i czy główni się zapiszą, jakie są wasze przemyślenia?
Osobiście zakładam, że do czasu przeprowadzenia skupu jeszcze dużo pozytywnych informacji-wyniki za 1 kwartał 2016, debiut Gekoplastu plus ewentualne wejście do Geko jakiegoś inwestora, może sprzedaż BAc polu?
Też mi się wydaje, że będzie sporo informacji, ciekawe czy przed zakończeniem zapisów czy dopiero po. Brakuje mi informacji w jakie spółki zainwestowali lub zainwestują ( z Duona i Onico została góra pieniędzy do zainwestowania) i myślę, że te informacje będą kluczowe w najbliższych miesiącach.
Nawet 5% to dobra wiadomosc, wszyscy wiedza ze spolka jest niedowarosciowana, moze 6,9 nie wskoczy jako regularny kurs w najblizszych miesiacach ale wydaje mi sie ze ponizej 3 juz tez nie spadniemy
a ja mam gdzieś odjazd. 9 maja składam dokumenty. skupują 5% wzyztkich akcji, FF to 58% także 10% od każdego są w stanie skupić. A zgłosi się pewnie nie tak wielu, także połowe odemnie zabiorą 120% drożej :D
Czym bliżej wezwania tym cena niższa , to nieracjonalne cena po wezwaniu pójdzie do góry. Geko i kasa z wezwania xrobi swojezobaczycie pozdrawiam zdrowo myślących
no ja zapisałem sie ale rozmawiałem z maklerem i mówił ze dzwonił po kilku oddziałach i ze bardzo mało jest zapisów mówił ze ludzie maja małe ilości i nie opłaca im się zapisywać wiec pewnie to wezwanie jest robione pod większych bala i jego kolesie
Rozumiem, że jeśli wczoraj zapisałem się na wezwanie wcześniej kupionych akcji, a jutro odbiorę i zaniosę świadectwo depozytowe do BOŚ, to będzie wszystko w porządku?