musimy musimy i nic tylko piszecie, ze trzeba się spotkać...pisałem wcześniej aby się spotkać w Łodzi ,aby dla każdego z Polski było blisko i nic. Ustalmy termin spotkania i spotkajmy się. Ważne aby była wśród nas osoba, która się zna na prawie na giełdzie, a każdy coś ze swojej profesji wniesie. Może 8 maja ?
Tylko, że ja się nie znam, kupiłem po komunikacie o objęciu 10 mil. akcji. Mogę upoważnić kogoś do reprezentowania mnie, ale spotkanie brzmi sensownie pod warunkiem, że ktoś się zna na tym
W sumie można przed dworcem PKP w Łodzi (nigdy nie byłem, to chociaż pozwiedzać ;p) Tylko pytanie, ile osób będzie i jaki macie plan, odnośnie spotkania
PS. o co chodziło odnośnie tego wpisu "proszę o kontakt na adres paragraf700@poczta.fm musimy się razem zjednoczyć i uratować drobnych akcjonariuszy jestem prawnikiem chętnie zajmę się całą sprawą zapraszam", bo napisałem i nic
Zaryzykuję i przyjadę 8 maja do Łodzi. Niezależnie od tego ile osób zadeklaruje przyjazd. Jestem aktywnym inwestorem od 1993 roku. Deklaruję efektywną pomoc! Gdzie zbiórka ekipy?