Wczoraj będąc w Empiku, chciałem kupić Focusa, bo obiło mi się o uszy, że miał być jakiś wywiad z prezesem... Nie było nic, tylko wzmianka o nagrodach Soczewki i oczywiście krótki opis firmy. Na końcu był odsyłacz do ich strony internetowej. Wtedy sobie pomyślałem: "jak mogą odsyłać tam skoro w Focusie obrazek urządzenia pokazany, a tam jakieś wizualizacje poglądowe?"
Dziś wchodzę z ciekawości na stronkę... A tu zaskok!!!
Chcesz mi powiedzieć, że urządzenie sprzedawane lekarzom, które będzie w gabinetach ma być obsługiwane przez telefon? :) Dla kobiet jak najbardziej na androida wystarczy, ale do instytucji potrzebna jest wersja na komputer. I szybciutko powinni zrobić wersję angielska, najlepiej przed kongresem.
Kurcze, przyznaję sie, że miałem wrażenie iż w którejś z informacji ze spółki padło to, że mogą sprzedawać bezpośrednio kobietom, jak również lekarzom. Najwidoczniej mi się coś pomyliło. W takim razie sama aplikacja wystarczy.
Mysle, ze to kwestia najblizszych dni jak pojawi sie wersja angielska. Ja jednak licze na wiecej i mam nadzieje zobaczyc stronke we wszystkich jezykac swiata w odpowiedzi na rosnace zainteresowanie produktem:-) Wczesniej zartobliwie pisalem ze wprowadzili dodatkowa funkcje stymulacje sutkow :-) Po przemysleniu uwazam ze to nie glupi pomysl by byl, ale nie jako dodatkowa wyszczegolniana funkcja ale powiedzmy jako efekt uboczny :-) marketing tak zwany szeptany moglyby byc tu niezwykle skuteczny gdyby pierwsze klientki "same " odkryly dodatkowa zalete tego urzadzenia. Parafrazujac Braster widze moj ogromny.
No nie zartuj, chyba nie myslisz , ze pisze to prawadziwa kuna :-) To internet, tutaj jednak nie mozna wszystkiego traktowac tak doslowanie w skali 1 do 1. Z reszta kuna dokladnie zapoznala sie z instrukcja urzadzenia wiec puki co bedzie obserwowala jak urzadenie dziala na kobietach. Zaraz jak pojawi sie wersja urzadzenia przeznaczona dla kuny chetnie z tego porzytecznego wynalazku skorzysta.
Punkt dla Zarządu za stronę www.
Za dwa tygodnie Kongres Światowy i duże otwarcie.
Myślę, że nasi krajowi inwestorzy zblakną przy zainteresowaniu światowych graczy. Według mnie będzie BAAARDZO DUŻE UUUUPP w połowie Maja.