NIe naganiam na sprzedaż ale radze myśleć racjonalnie .Spółka nic nie robi c/wk to 1,7 a będzie o wiele większa po przeprowadzeniu emisji akcji.Jęsli w ogóle dojdzie do skutku. Jeśli nie spółka upadnie.Będzie prawie 30mln akcji .Chcecie odrobić strate zachęcam przyjrzenie się Milkpolowi choć na razie nie ma większych ruchów i jest zapomniana C/WK 0,6 w obrocie praktycznie ff = 27% czyli ok 3mln akcji spółka funkcjonuje i generuje przychody ,zatrudnia ludzi towar schodzi. Gdyby nie te niskie ceny mleka spółka byłaby hitem dziś .Pytanie podstawowe kiedy należy kupować czy jak sytuacja się poprawi ale wtedy kurs będzie wyższy o wiele i czy wówczas da zarobić wątpię. Dlatego ten moment jest w sam raz by zarobić min 100% w przedziale czasowym 6m-cy.To takie moje przemyślenia
nie po to sprzedałem wszystko po40gr bym teraz dobierał drożej ja skupuje Milkpol jak dają poniżej 22gr tam latem kurs będzie chodził po 40gr bardziej wiarygodna firma tu tylko spekulacyjnie można podbierać pod szybki zysk
Musicie sobie zadac pytanie przed kupnem powyżej 40gr czy zainwestujecie w nową emisję i dacie swoja kasę gdzie nie ma żadnego biznesu tylko druk akcji Poprzednia emisja była za długi więc praktycznie objęta za darmo teraz próbują wyciągnąć kasę od drobnych 3:1 Owszem można kupować ale na bardzo krótka metę Przypomnę wielu wisi na haku po ostatnim zjeździe i chciałby pożegnać się ze spółka jak najszybciej czy dadzą im tą szansę wątpię Dlatego osobiście odradzam ale decyzja należy do was lub tych co chcą wyjść z inwestycji i ubrać nowych.