• Otwarcie fabryki w końcu maja. Autor: ~komo [83.11.221.*]
    Tak mówi Prezes w raporcie:

http://www.gpwinfostrefa.pl/GPWIS2/pl/companiesStatements/info/806787,electroceramics-sa-jednostkowy-i-skonsolidowany-raport-roczny-za-2015-r-

Do poczytania.
  • Re: Otwarcie fabryki w końcu maja. Autor: ~team1a [89.228.17.*]
    stary znajomy czeka i kundle od patrowicza.
  • Re: Otwarcie fabryki w końcu maja. Autor: ~Maestro [37.47.36.*]
    matołkom z ECR jak zwykle (to już tradycja) pomyliły się waluty , .... EUR i PLN na str 5 i 6 w 1. pliku (92962.pdf) kwoty podane najpierw w PLN są przeliczane na EUR tj. mnożone przez 4,2623 .... zamiast być podzielone przez 4,2326.
    Nie chce mi się czytać kolejnych plików , może tam jest jakieś jak to zwykle .... sprostowanie ?? nie mam juz czasu

Jak można wierzyć ludziom nie umiejącym wykonywać rachunków z II kl. szkoły podstawowej ?? , czy potrafią zrobić coś ... "innowacyjnego" ??? opatentowanego?? unikalnego ??? wątpię

• Re: Otwarcie fabryki w końcu maja. Autor: ~sena9 [89.74.196.*]
    Maestro ja mam pytanie do ciebie, i proszę potraktuj je serio. Masz akcje ECR? Czy może chcesz kupić?Bo po coś tutaj jesteś. Czytasz raporty, znasz sytuację spółki. Jeżeli uważałbym, że to zła spółka, to szkoda mojego cennego czasu, a przestrzeganie innych przed zakupem:). To giełda i każdy powinien decydować sam. A jeszcze jest gorzej, jeżeli ktoś swoje zakupy opiera na opiniach z forum. A piszesz też na innych wątkach? innych spółek. Bo przecież na NC jest pełno tego szitu. Odpowiedź. Nie szukam zwady, tylko mnie ciekawi co jest powodem. Pozdrawiam. PS. Niektórzy twierdzą, że ty to Jaszczomb:)

• Re: Otwarcie fabryki w końcu maja. Autor: ~Nord500 [31.61.137.*]
    Maestro do wróżbita Maciej od NC. Też dziwi mnie jego obecność tutaj od wielu miesięcy. Niestety jak na razie to on ma rację. Ale zobaczymy.
  • Re: Otwarcie fabryki w końcu maja. Autor: ~Maestro [37.47.42.*]
    Dnia 2016-04-21 o godz. 16:19 ~Nord500 napisał(a):
    > Maestro do wróżbita Maciej od NC. Też dziwi mnie jego obecność tutaj od wielu miesięcy. Niestety jak na razie to on ma rację. Ale zobaczymy.

DZIĘKI, dzięki
    nie mam daru, zdolności profetycznych - niestety !!!, ani też nie jestem p. Sokołowskim jak to chce sena9
    mam rację ???
    czyli w sprawozdaniach .... znów pomyłeczka
    zajrzałem wczoraj do pierwszego załącznika _0000079088.pdf do następnych juz mi sie nie chciało ........
    nie ma jak to jest w zwyczaju Zarządu ECR jeszcze komunikatów 'sprostowujących' te "oczywiste" pomyłki "drukarskie" ???

Nie dziękuj - ja Cię zwyczajne nie lubię, co nie przeszkadza mi przyznać że do dziś to Ty masz rację.
    Ale do 0,4 dojdziemy - nie na fundamentach oczywiście.
  • Re: Otwarcie fabryki w końcu maja. Autor: ~Maestro [37.47.42.*]
    Dnia 2016-04-21 o godz. 21:20 ~Nord500 napisał(a):
    > Nie dziękuj - ja Cię zwyczajne nie lubię, co nie przeszkadza mi przyznać że do dziś to Ty masz rację.
    > Ale do 0,4 dojdziemy - nie na fundamentach oczywiście.

Podziękowałem tylko "grzecznościowo", i nie zależy mi wcale czy ktoś mnie tu lubi czy nie ... od tego kasy na koncie nikomu nie przybędzie ....

o co chodzi z tym j.w. Ale do 0,4 dojdziemy ????
    Ty też masz problemy z rachunkami jak Zarząd czy biuro rachunkowe ECR ???
    bo jeszcze w te 4 GROSZE !!! to mogę uwierzyć , ale już w ..... 40 GROSZY to tylko chyba sena9 jest w stanie uwierzyć ???
    wierzył 'twardo' w 40 gr na Śp. Causie i tak juz mu to zostało - nie wiem czy przypadkiem nie jesteś pod wpływem tego wielkiego wizjonera ???
    a może chodzi Ci o 0,4 gr po 'obowiązkowym' scaleniu jak to na tzw. rynek N C przystało
    0,04 oczywiście i tam czekam że sprzedażą.
    I nie namawiam byście to kupowali. ECR to sport dla miłośników wrażeń i ryzykantów.
  • Re: Otwarcie fabryki w końcu maja. Autor: ~sena9 [89.74.196.*]
    Majestro nie odpowiedziałeś na moje pytanie, panie Adamie...:)

• Re: Otwarcie fabryki w końcu maja. Autor: ~radzio [188.146.7.*]
    A moze to jaswedrowniczek
  • Re: Otwarcie fabryki w końcu maja. Autor: ~kop [77.254.227.*]
    przede wszystkim
    musicie zrobic resplit
    bo inaczej nie sprzedacie tych akcji
  • Re: Otwarcie fabryki w końcu maja. Autor: ~Maestro [37.47.44.*]
    Dnia 2016-04-23 o godz. 18:06 ~kop napisał(a):
    > przede wszystkim
    > musicie zrobic resplit
    > bo inaczej nie sprzedacie tych akcji

No, taaak , tak .....
    a po 2 -3 taaakich resplitach to może nawet i tych "(bez)cennych" akcyjek z a b r a k n ą ć i będą musieli znów dodrukowac , ... jak to na N C w zwyczaju

• Re: Otwarcie fabryki w końcu maja. Autor: ~puton [88.85.50.*]
    Otwarcie fabryki 30.09.2016r..
    Tak jest napisane na stronie takze pierwsze zyski i ruchy akcji........hmmm.
    No cóż nie ma komu sprzedać to trzeba pewnie poczekać do następnego roku.
  • Re: Otwarcie fabryki w końcu maja. Autor: ~zwz [91.239.113.*]
    ...... na której stronie to znalazłeś?
  • Re: Otwarcie fabryki w końcu maja. Autor: dzikibyk [83.142.127.*]
    właśnie przeczytałem od deski do deski i nie znalazłem nic... wiem że mieli prikaz otworzyć do 31.05.2016
  • Re: Otwarcie fabryki w końcu maja. Autor: ~pyton [88.85.50.*]
    Proszę.
    http://www.indygotechminerals.com/pl/dla-mediow/aktualnosci/2016
[x]
ECERAMICS 0,00% 0,00 1970-01-01 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.