jak chcesz czekać na wyrok to prawie 2 miechy , możesz jechać na długie wakacje , krokodyl to łąpie stare zdezelowane dostawczaki , tu musisz pytać Pana Zbyszka ,a to jest figuraaaa
na pozew z 30.03 wasko ma jeden miesiąc na odpowiedź czyli jeszcze tydzień - rozprawa prawdopodobnie w czerwcu (można znaleźć w necie) , nie mam żadnych nieoficjalnych informacji nie wiem co knuje P. Wajda- sądzę , że to jest polityczna zagrywka z tym pozwem , ale jestem dobrej mysli jak każdy współakcjonariusz
nie wiem ile czasu interesujesz się wasko ale to spółka która lubi robić odpisy w ostatnich latach ( kontrakt 3,6 mln- nie wyjaśnione z kim, ok 4 mln zł upadłość SSI, 5mln zl odpis na US)
dlatego ja już takich dobrych myśli nie mam - dawno temu to jeszcze PAN Wajda sie wypowiedział publicznie co w trawie piszczy teraz nie wiem czy mu wstyd stanąć przed akcjonariuszami mniejszościowymi czy jest nas tylko tylu co na forum bankiera ;)
pozdrawiam żelazny
Gdzie moge się zapoznać z treścią złożonego pozwu GITD ? Wiem ,że dokumenty są w Sądzie , jednak do W-wy mam zbyt daleko. Proszę o informację jeśli ktoś ma taki dokument.
I jeszcze chciałbym dodać , że nie uwierzę w tłumaczenia Spółki że chodzi tylko o naprawę 10 zawiasów wartych 2 tyś. Nikt nie byłby taki głupi aby składać pozew , którego wpisowe wynosi 100 tyś. Dopóki nie uzyskam wglądu do treści wniosku GITD o odszkodowanie nie uwierze w żadne tłumaczenia Spółki. Być może jest też tak jak ktoś wspomniał , że chodzi o zawiązanie rezerwy i wstrzymanie dywidendy ?
w siedzibie spółki możesz się zapoznać o ile Ci pokażą Biuro Prawne Wasko , ja pozwu nie widzialem ale nie chodzi tu o rezerwy ( rezerwa juz jest założona)
jeśli wajda uzna ze strupa trzeba zerwac zapłaca tą rezerwe i rana sie zagoi , jesli nie to meczarnie na kolejne kwartały , ja bym nie ustępował , ale czy warto być zawzietym chiiiba nie
To nie jest sprawa karna tylko cywilna , więc dostęp do akt sp[rawy ma każdy. Trzeba wiedzieć w jakim Sądzie się toczy oraz numer sprawy i akta do wglądu , ewentualnie zrobić zdjęcie z treści pozwu i zamiescic w necie tak jak adwokaci Falenty z afery podsłuchowej.