• Nie sprzedawać Autor: ~Grzegorz [79.186.39.*]
    Co za idioci sprzedają akcje bardzo niedoszacowanej spółki w chwili, gdy następuje 10% wzrost? Utrzymać tę tendencję, jest do cholery sens, wszyscy zarobimy (odrobimy)więcej. Lark to nie pieprzona wydmuszka. Dlaczego musicie wszystko spieprzyć?!
  • Re: Nie sprzedawać Autor: ~dron [89.74.151.*]
    Grzegorz ma rację - cofnąć podaż.
    Grzegorz napisz dla wszystkich w kilku punktach najwazniejsze argumenty za wzrostami - pomoże
  • Re: Nie sprzedawać Autor: ~dron [89.74.151.*]
    jak dla mnie formuje sie podwójne dno
    zasięg 2,8, po drodze opór przy 1,60 zł i blisko 2 zł

jesli mamy poprawę w organizacji, to warto zauwazyć, że spólka jest nisko wyceniana C/WK 0,16
    na tle branży wycena porównawcza to dla LARK'a ok 3,4 zł
  • Re: Nie sprzedawać Autor: ~grzegorz [37.47.206.*]
    Dokładnie tak. W chyba kazdym wątku na Forum w ost atnim czasie wymienialem powody dla ktorych spać powinnismy spokojnie. Niewiele jest na Gpw tak niedoszacowanych spółek. Nie widzę sensu w spisywaniu tego i podawaniu na tacy jeszcze raz, tym bardziej..ze wiele na przestrzeni minionych dwu dni wskazuje na to, ze ludzie przeczytali to co napisalem w poszczegolnych watkach lub po prostu sami przejrzeli na oczy. Tak jak pisalem wielokrotnie papierkiem lakmusowym beda wyniki roczne i kwartalne. One zbudujà na powrot zaufanie do spółki, bo trudno uwierzyć, aby byly slabe. Zgadzam sie w stu procentach z tym co piszesz, takze co do wartosci. Ale zaden ze mnie autorytet. Pozdrawiam.dobrze grać w jednej drużynie.e
  • Re: Nie sprzedawać Autor: ~grzegorz [37.47.206.*]
    Wyniki powinny zbudowac przestrzeń do dalszych wzrostów.
  • Re: Nie sprzedawać Autor: ~herh [85.202.153.*]
    Dnia 2016-04-21 o godz. 21:58 ~grzegorz napisał(a):
    > Wyniki powinny zbudowac przestrzeń do dalszych wzrostów.

jesli beda takie, jak trzeba - czyli wreszcie zysk netto bez dziwnych tematów.

Ta spółka nie bez powodu jest w takiej cenie jakiej jest.

Też nie bez powodu w akcjonariacie jest jak jest.

• Re: Nie sprzedawać Autor: ~taj [128.199.53.*]
    Dnia 2016-04-20 o godz. 13:46 ~Grzegorz napisał(a):
    > Co za idioci sprzedają akcje bardzo niedoszacowanej spółki w chwili, gdy następuje 10% wzrost? Utrzymać tę tendencję, jest do cholery sens, wszyscy zarobimy (odrobimy)więcej. Lark to nie pieprzona wydmuszka. Dlaczego musicie wszystko spieprzyć?

ten 10 % wzrost to ktos zrobil na "paru" akcjach, pomysl co by sie stalo jakby ktos walnal na sprzedaz 300 k jednorazowo , strach sie bac :(
  • Z takimi wynikami zasięg 3 zł ? Chyba za całą firmę razem z Piechockim Autor: ~Ja [91.238.216.*]
    w bonusie.
  • To kupuj, chłopie, ile wlezie, ale innych na badziew nie namawiaj. Autor: ~Ja [91.238.216.*]
    Frajerzy na ten śmieciowy papierek się skończyli, a wzrosty na groszowym obrocie, to mogą zwabić już tylko zupełnych gamoni.
    Sypnę parę groszy i zaraz wydmuszka będzie poniżej 1 zł.
  • Re: To kupuj, chłopie, ile wlezie, ale innych na badziew nie namawiaj. Autor: ~dziad [188.166.25.*]
    jestem w stanie pogodzic sie ze strata 90% ale to badziewie musi zniknac z gieldy aby nikt wiecej tu nie wtopil , niech sie ciesza ze wielu tu jest upakowanych na duzej stracie bo jakby sypneli to kurs by raz dwa spadl ponizej 0,50
[x]
LARK -1,64% 0,15 2018-05-18 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.