Niestety tutaj jeszcze poczekamy. Kolarze w akcji ;) Ciekawa jestem, czy nie będzie spadku na 0,03 - 0,04, bo może być tak, że najpierw pójdzie info na rynek o braku dofinansowania do jednego z projektów, o który się starali, a potem dopiero info o umowie na projekt innomed.
Dnia 2016-04-20 o godz. 12:57 ~MK napisał(a): > Niestety tutaj jeszcze poczekamy. Kolarze w akcji ;) > Ciekawa jestem, czy nie będzie spadku na 0,03 - 0,04, bo może być tak, że najpierw pójdzie info na rynek o braku dofinansowania do jednego z projektów, o który się starali, a potem dopiero info o umowie na projekt innomed.
Dnia 2016-04-20 o godz. 13:08 ~MK napisał(a): > pablo na softblue korekta? jak widzisz spółkę fluid? presto chyba też obserwujesz bo widziałam Twoje wpisy :]
presto zakupilem po 16gr czekam czy wybija 20gr wtedy 23 zasieg,soft 122 narazie widze a fluid nie interesowalem sie:))ty tam MK cos wiesz wiecej
Na presto widzę, że dużo słupów wystawiają, a potem cena leci w dół. Spółka zagadka jak dla mnie. Na fluidzie wielka niewiadoma, ktoś sukcesywnie dobiera w przedziale 0,5-0,6. Firma realizuje projekt unijny - podpisali właśnie aneks na przedłużenie terminu wykonania inwestycji podajże do końca czerwca br. Mam nadzieję, że wybije we właściwą stronę :)
Dnia 2016-04-20 o godz. 13:17 ~MK napisał(a): > Na presto widzę, że dużo słupów wystawiają, a potem cena leci w dół. Spółka zagadka jak dla mnie. Na fluidzie wielka niewiadoma, ktoś sukcesywnie dobiera w przedziale 0,5-0,6. Firma realizuje projekt unijny - podpisali właśnie aneks na przedłużenie terminu wykonania inwestycji podajże do końca czerwca br. Mam nadzieję, że wybije we właściwą stronę :)
okey no zobaczymy to zycze aby w dobra strone poszedl fluid fote widzialas 60gr w piatek dzis zasieg 1,34 zrobili:))))
Spółdzielnia podbiła i zrealizowała zyski, a drobnica została na peronie. Teraz pewnie w pośpiechu będą wyprzedawać, aby pomniejszyć stratę :) to samo było na rank, chociaż ten widzę nie leci na już na pysk :)
Dnia 2016-04-20 o godz. 13:36 ~MK napisał(a): > Spółdzielnia podbiła i zrealizowała zyski, a drobnica została na peronie. Teraz pewnie w pośpiechu będą wyprzedawać, aby pomniejszyć stratę :) to samo było na rank, chociaż ten widzę nie leci na już na pysk :)