chyba na osiedlu sie odbywa, tylu samochodow to tam jeszcze nie widzialem , nie ze jakas oszalamiajaca ilosc,ale z powodu niskiej bazy wzrost o jakies 500%.:-)) Czego sobie na kursie spolki bardzo bym zyczyl, wyglada ze z wiosna wkracza zycie do osiedla, a jak zycie do jego nieodlaczna cecha jest wzrost i rozwoj i takiego rowoju oczekuje po projekcie siewierz a wzrostu po kursie akcji Alty. To juz ostatnie dni korekty trzeba zaczynac nowa fale nie ma czasu do stracenia pare lat wystarczy teraz juz trzeba zbierac plony z zasiewu czy z siewierza jak zwal tak zwal :-)
Isomeg także informuje o zwiększającej się liczbie mieszkańców (wpis z 7-ego kwietnia):
Nasi pierwsi mieszkańcy Lada dzień domy 17 i 20 powstające na terenie osiedla Siewierz Jeziorna zostaną zgłoszone do użytkowania. Niebawem rozpoczniemy ostatni etap prac związanych z robotami wykończeniowymi wewnątrz sprzedanych domów. Nasi pierwsi mieszkańcy juz niedługo wprowadzą się do swoich segmentów. Osiedle Siewierz Jeziorna ma coraz więcej mieszkańców. Jeśli chcecie zostać kolejnymi z nich zapraszamy do kontaktu pod numerem telefonu: 603985161
W kamienicy Alta pozostały tylko 3 lokale do sprzedaży/wynajęcia.
Jedynie Murapol na razie stoi ze sprzedażą, ale tempo budowy nie zwalnia :)
O to super, to mi umknelo, dawno nie zagladalem w izomeg za to sledze na biezaco murapol :-) Izomeg jakos tak intuicyjnie wzbudza moje zaufanie, bardzo sprawnie buduja te domy, tak na pierwszy rzut oka dla laika wyglada to dobrze. To mala firma i to jest ich pierwszy projekt wiec zakladam, ze sa na etapie kiedy jeszcze na wszystko zwraca sie uwage , zeby dobrze wypasc, a nie z rynku wypasc :-). 50% sprzedane wiec lepiej im idzie niz murapolowi ;-), trzymam za nich kciuki bo jak klienci beda zadowoleni to przyciagna nastepnych. Wiadomo ze to nie ta skala zeby zaraz nie wiadomo jak wplynela na wynik ale jak zaczna nastepny projekt to bedzie swiadczylo ze idziemy w dobrym kierunku. Mam nadzieje, ze cos z kursem tez ruszymy nawet tak powoli jak izomeg ze sprzedaza niech bedzie chociaz te 50%, a co!
No nie da sie ukryc, ze zwolennicy motoryzacji rozjechali dzis nam kurs :-) Zadnych zlotow wiecej na osiedlu, trzeba do stowarzyszenia mieszkancow zglosic wniosek o zakaz poruszanie sie pojazdow zmotoryzowanych po osiedlu. przynajmniej do czasu sprzedazy akcji w atrakcyjnych dla sprzedajacych cenach. ps. w sumie to 4.18 jest to zjechania nie ma :-) straznik kursu czuwa, nie wiem czy nie powinnismy sie zrzucac na tego animatora :-)
taa... praktycznie to jest nawet wzrost :P ale nie ciekawie to dzisiaj wygląda... może sterroryzowali tych trzech mieszkańców czy jak i się wyprowadzili...