Dnia 2016-04-19 o godz. 17:46 ~www napisał(a): > a mi działa strona, jeśli chodzi o ten link > http://biomaxsa.pl/ > może przejściowe problemy techniczne...
Nie nie chodzi o ten link tylko o to co jest za / czyli o którąkolwiek podstronę.
może zmieniają, przenoszą serwer. strona emollire działa bez zarzutu. ewentualnie jest tez inne wytłumaczenie. strona jest nie potrzebna jeśli zostaną przejęci przez kogoś z branży
No jest też opcja, że postanowili wygrać 1mln $ w konkursie na najgorzej działającą stronę, albo że zmutowane szczury pożarły światłowód a wich odchodach kryje się tajemnica wiecznej młodości, proponują jednak zejść na ziemię i poszukać jakiś prawdopodobnych wyjaśnień zamiast zaklinać rzeczywistość.
zadziwające że takie trolle jak wy śledzicie forum i krytykujecie wszystko, co jest cokolwiek pozytywnego o spółce napisane. Nie szkoda wam waszego cennego czasu? a no tak wy tylko bezpłatnie ostrzegacie.... widzę jedynie że spółka jest pilnowana, tak samo jak kurs.
Jesteś jedynie przemijającym tymczasowym nickiem, który wkrótce zostanie zastąpiony przez nowy, świeży. Pamiętaj że twoim podstawowym zadaniem jest naganianie poprzez pisanie dobrze o spółce, która nie ma żadnej przyszłości i niedawno trafiła na listę alertów oraz 2 fixy.
Sorry www będziesz się musiał z tym pogodzić, taki to właśnie nasz spisek (znaczy KNF zarządu GPW jeszcze paru innych), żeby tą świetną firmę trzymać w ryzach i krytykować wszystkie pozytywne newsy wysysane z palca. Wiem, że to bardzo krzywdzące tak nie pozwalać rozpowszechniać fałszerstw, ale co zrobić już taki jestem podły, że nie lubię jak ktoś ludzi okłamuje dla zysku. Zaskarż ten spisek do Skoku Wołomin i Amberdolda na pewno się nad Tobą ulitują.
tak tylko zapytalem, bo pamietam, ze dosyc fajnie to wygladalo, jak sie kiedy ta społką zainteresowałem. A co do stronki, to moze nie płacą za utrzymanie serwera, lub ktoś namieszał im w bazie danych, dunno, ale jesli taki stan sie dluzej utrzymuje, to cos to jednak o firmie mowi..
strona emolliere.pl działa bez zarzutu. może na stronie biomaxsa.pl trwają prace i będą zamiany. jeśli by nie opłacali serwera to by i strona tytułowa się nie wyświetlała. w każdym bądź razie niedługo wszystko się rozstrzygnie. nie ma zainteresowania spółką. ci co mają, akcje (pewnie nieliczni) są pogodzeni - wóz albo przewóz. ilość zleceń na S malej.