Zagadka rozwiazana saudyjczykow nie trzeba sie bac, tak jak przypuszczalem wczesniej problemem jest grube ciasto,
ktos wspominal juz wczesnieju, ze bedzie grubo
(https://www.bankier.pl/forum/temat_wszyscy-bez-akcji-mozemy-testowac-poziom-80gr,20286091.html)
i niestety wcielili ten pomysl w zycie.
Ale konsumenci nie przejawiaja entuzjazmu oto dowod.
Mysle podobnie jak komnumenci ,ze tu powinno byc cienko.
ps. Link na potwierdzenie ze nie zmyslam
https://www.google.com/search?q=max+pizza+krak%C3%B3w&ie=utf-8&oe=utf-8#lrd=0x47165a56f25af0fb:0xe7de68adaf84ba27,1,,
Karolina Dubiela month ago
Teoretycznie ta pizza ma wszystko czego potrzeba żeby dobrą pizzą być, niestety tylko w teorii. Jedyną jej zaletą wydaje się cena. 45cm z sosem za mniej niż 30 złotych. Ale co z tego skoro pizza jest niesmaczna
. Zacznijmy od ciasta. Grube i gumiaste, pachnie drożdżem. Naprawdę kiepskie. Może cienkie byłoby lepsze. Przy wyborze jedynie opcja cienkiego i grubego. Brakowało mi opcji środkowej.
Równie kiepskiej jakości ser. Niemal nie czuję jego smaku. Sos czosnkowy jest bardzo mdły, nie wyczuwam w nim w ogóle czosnku. Zamówiłam pizzę z tej pizzerii pierwszy raz i nie skuszę się na ponowne zamówienie. Zamiast inwestować w promocje, których jest cała masa, zarówno w lokalu jak i dostawie, doradzam poniesienie jakości produktów. Lokal dołączył do mojego rankingu najgorszych pizzerii, tuż obok Banolli. Nie polecam.