Sąd wydał rozporzadzenie w dniu 7 kwietnia o wsczęciu rozpoznania procedury z wniosku o postępowanie restrukturyzacyjne z dnia 15.04.2016 iż sprawa miała byc rozpoznana 25.04.2016 z uwagi na rozpoznanie szczegółowe sprawy sąd wydał decyzje o przełożeniu sprawy na dzień 24.maja 2016 roku na godz 12.
Pracuje czy nie pracuje to jest pytanie jak kto określa prace. Rada Nadzorcza Istnieje narazie jest wniosek sanacyjny do zatwierdzenia przez sąd . Nie takie trupy powstawały bez ustawy sanacyjnej a tu ustawa restrukturyzacyjna jest głównym atutem . mamy rok czasu do handlu nie tak łatwo usunąć z rynku głównego spółke.
Standardowo taka informacja powinna być wywieszona w tablicy ogłoszeń w sądzie. Szukałem w necie to nie mogę znaleźć. Trzeba zaufać Stefanowi :) Chyba że Stefan ma zdjęcie tablicy z tą informacją i się podzieli ;)
W Sprawie wniosku sanacyjnego ludzie sprawdzcie moje wcześniejsze posty pisałem tam Adparelowi podawałem jaki sąd jaki wydział i sygnature akt przecież sąd to nie informacja medialna ze szukacie w necie wystaraczy zadzwonić podac sygnature akt i sie dowiecie,ze posiedzenie sądu w sprawie wniosku sanacyjnego jest przesunięte na 24 maja . Nie wywieszają postanowień na tablicach.