• SYGNAŁ KUPNA Autor: ~MAX [31.1.18.*]
    JEST OCZYWISTE,ŻE GDYBY PROCHNIK BYŁ "LANSOWANY" JAK PEWNE SPÓŁKI DAWNO BYŚMY WIDZIELI 2 Z PRZODU. Z ANALIZ WYNIKA DUŻY POTENCJAŁ WZROSTU. TRZYMANIE KURSU 1,38ZŁ KOŃCZY SIĘ.
  • Re: SYGNAŁ KUPNA Autor: ~ewa [193.104.239.*]
    spore obroty i nadal jest popyt wiec duże szanse że kurs będzie jeszcze rósł
  • Re: SYGNAŁ KUPNA Autor: ~taktak [193.19.125.*]
    tak tez mówi pan makler..

Próchnik wraca do maksimów Tomasz Gessner - Dom Maklerski BDM
    18 Kwietnia 2016 10:06

Choć nastroje na początku tygodnia nieco siadły, a rykoszetem dostała też druga i trzecia linia, to jednak można znaleźć kilka pozytywnie wyróżniających się elementów na naszym parkiecie. Jednym z nich są walory Próchnika, które wracają do wcześniejszych maksimów z początku kwietnia. Kierunek na wykresie dziennym pozostaje więc póki co czytelny.

• Re: SYGNAŁ KUPNA Autor: ~Kola [178.9.2.*]
    ja w dalszym ciągu twierdzę że póki nie przekroczy na stałe 1,40 będzie tylko gra na małe skoki i spadki i na tym się teraz zarabia Jeszcze zobaczycie 1,25 a potem do góry Póki co nie ma co się bawić w Próchno a ja się rzadko mylę dziś zarabia się na Softblu i Fluidzie .
  • Re: SYGNAŁ KUPNA Autor: ~ewa [193.104.239.*]
    a ja obstawiam że przebije te 1,4 PLN szybko

• Re: SYGNAŁ KUPNA Autor: ~mort [193.105.75.*]
    myślę że impuls możne się pojawić po wynikach kwartalnych. powinny być chyba niezłe.
  • Re: SYGNAŁ KUPNA Autor: ~Kola [178.9.2.*]
    jeśli to jest rzeczywiste branie to może wchodzi jakiś fundusz wtedy kupuje za 50% kasy .Co będzie zobaczymy na koniec dnia
  • Re: SYGNAŁ KUPNA Autor: ~afrykanin [62.148.86.*]
    Ciekawe kiedy pierwszy leszcz popuści i da się wydudkać na oporze :)
[x]
PROCHNIK -4,59% 0,01 2019-01-17 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.