Ramzes. Naganiasz na spadki? Zmarnowane 2 mln ? i wdrożenia któe firma zdzięki tym środkom zrealizowała równowarte w zeszłym roku z tego co zrozumiałem z ich strony tej dotacji? przestań opowiadać brednie. poczytaj czytanie nie boli.
jak widziałeś powiedz wiecej. ale możesz mieć rację. jeżeli przeanaliować historię tej spółki to najpierw kupili kompetencje merytoryczne związane z wdrożeniami Enterprise (Synetrix) na bazie Docushare www.docushare.xerox.com , a dopiero potem wzięli się za własne. nie chodzii po omacku tylko zbudowali soft na bazie rzeczywistej wiedzy biznesowej
Fakty są takie że Synetrix to jeden były pracownik XRX, który stworzył DS w języku polski i założył własną działalność, tak mówiąc w skrócie. Sprawdziłem to.Moim zdaniem X przejął S w innym celu ale że trafiło im się to można opowiedzieć bajeczkę opartą na faktach. To coś Acccc... to twór realizujący projekt. Nie jest to żadna rewolucja na rynku, wręcz przeciwnie. Firma nie współpracuje z nikim poważnym. gdyby ten produkt zanalazł sie w sprzedaży w dystrybucji IT lub był wspierany przez któregokolwiek z producentów .... , czegokolwiek to mógłbyś siać propagandę. Współpraca z firmami typu "CKP" jest śmieszna, mam tu na myśli dystrybucję. Jedna realizacja moim zdaniem też daje do myślenia czy nie doszło do patologii. Szokuje mnie sprawa np. KIO i Urząd Marszałkowski Łodź + XSystem 2015 rok. Zastanawia mnie też czym się ta firma się chwali, jakiś tam przetarg wygrany w "rybach", poczytaj czy da się na tym zarobić czy tylko dało się wygrać postępowanie. itd itd . Do tego zatrudniają jakiś przepalonych pracowników.którzy nic wielkiego nie wnoszą. i proszę nie ubliżajcie mi od byłych pracowników itp. wdałem się w polemikę tylko dlatego bo mnie sprowokowałeś, ..... w najlepszym przypadku tym płytkim myśleniem, pomimo tego nie jestem chętny do dzielenia się moimi spostrzeżeniami popartymi wnikliwą analizą
Ramzes - możesz rozwinąć stwierdzenie "sprawdziłem to", czy to tylko taki Twój audyt jak ostatnio rząd zmajstrował? Bardzo chętnie skonfrontowałbym Twoje źródła z moimi.
....do Cibie i innych obrońców cnoty XSystemu, możecie sobie popiszczeć i potupać ale faktów nie zmienicie. Co chcesz konfrontować, fakty ze swoimi źródłami ? chcesz dyskutować o sukcesach zmiany z premium na business ? czy o czym ? o Aceleonie ? wpisywanie fraz w wyszukiwarkę jest tak prymitywne jak twoje żałosna dobra mina do złej gry. mnie nie naciągniesz